7 Tricks για να Ανανεώσεις τη Ρουτίνα του Μακιγιάζ σου ΧΩΡΙΣ Καινούρια Προϊόντα

Έχουμε τόσα καλλυντικά και συνεχώς θέλουμε να αγοράζουμε καινούρια θεωρώντας ότι αυτά είναι παλιά. Τι θα έλεγες αν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα παλιά σου καλλυντικά σαν καινούρια ανανεώνοντας τη ρουτίνα του μακιγιάζ σου και δημιουργώντας χρώματα που ούτε είχες φανταστεί?

7 Tricks για να Ανανεώσεις τη Ρουτίνα του Μακιγιάζ σου ΧΩΡΙΣ να αγοράσεις Καινούρια Προϊόντα

1. Μάσκαρα: Όταν η Μάσκαρα βρίσκεται στα τελειώματα δίνει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα και πρέπει αν ξέρεις να το εκμεταλευτείς! Στην παλιά σου μάσκαρα που έχει στεγνώσει πρόσθεσε μερικές (2-3) οφθαλμικές σταγόνες και ανακίνησε καλά πριν τη χρήση. Εφάρμοσε καλά στις ρίζες των βλεφαρίδων σου και λιγότερο στις άκρες. Έτσι θα έχεις ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

2. Θέλεις ένα bold Μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τις παλιές σκιές σου? Ο καλύτερος Τρόπος για να το πετύχεις είναι το νερό… θα δείξουν έντονες και πολύ διαφορετικές. Ο τρόπος: Μην εφαρμόσεις ποτέ νερό απευθείας πάνω στη σκιά. Αντιθέτως, χρησιμοποίησε ένα σταθερό πινέλο σκιάς ματιών και βάλε αρκετή ποσότητα σκιάς στις 2 πλευρές του. Βάλε σε ένα κουτάλι 1 σταγόνα νερό και απορρόφησέ το με το πινέλο που έχει πάνω σκιά. Εφάρμοσε προσεχτικά στα μάτια από τις ρίζες των βλεφάρων προς τα επάνω. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι πολύ σταθερό και εκπληκτικό!embedded_makeup_lip_stain_with_lip_liner

3. Άλλαξε τη ένταση, το χρώμα και τη σταθερότητα από τις σκιές ματιών, χρησιμοποιώντας ως βάση στα μάτια, τα κραγιόν σου και τα μολύβια. Κραγιόν ή μολύβι ματιών κάτω από τη σκιά δίνουν ένταση, διάρκεια και πολλές αποχρώσεις. Δώστε απλά προσοχή στην επιλογή αποχρώσεων, να είναι κοντινές μεταξύ τους. ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε μία χοντρή γραμμή στη βάση των ματιών από κραγιόν ή μαλακό μολύβι. Απλώστε σταδιακά προς τα επάνω και έξω με ένα καθαρό πινέλο σβησίματος. Σταθεροποιήστε με σκιά ματιών ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με άλλο καθαρό πινέλο!

4. Θέλεις eyeliner σε πολλά χρώματα? Μπορείς να τα έχεις χρησιμοποιώντας βρεγμένη σκιά – με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω – ως eyeliner. Για τη σωστή εφαρμογή χρησιμοποίησε ένα πλακέ σταθερό πινέλο αιλάινερ. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει! Για πρωινά μακιγιάζ οι σκιές ματιών σε μοβ, καφέ, πράσινο, μπλε δείχνουν τέλειες ως eyeliner.

exofyllo-1
5. Βάλε το κραγιόν σου αντί για ρουζ. Πολλές φορές ψάχνουμε ρουζ που να ταιριάζει με το κραγιόν μας. Αυτός είναι κανόνας γιατί δεν μπορείς να έχεις ροζ κραγιόν με καφέ-ροδακινί ρουζ. Ένα θα σου πω! χρησιμοποιώντας το κραγιόν σου ως ρουζ γλυτώνεις από κόπο και χρήμα. Κραγιόν σε αποχρώσεις κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, καφέ μετατρέπονται σε υπέροχα ρουζ για το μακιγιάζ σου και έχουν μεγάλη σταθερότητα. Εφαρμόζεις και απλώνεις με τα δάχτυλα μικρή ποσότητα.

6. Για να έχεις natural look στο αποτέλεσμα του μακιγιάζ. α) Χρησιμοποίησε το κονσίλερ σου κάτω από το make up και β) ανάμιξε λίγη κρέμα ημέρας με το make up σου ειδικά αν αυτό είναι πολύ καλυπτικό. Έτσι, έχεις 1 καλυπτικό make up για τα βραδινά σου μακιγιάζ και το ίδιο για το πρωινό μακιγιάζ. Εφαρμόζοντας και το κονσίλερ από κάτω, το αποτέλεσμα είναι super natural.exofyllo-3

7. Οι πολλές χρήσεις των shimmery σκιών.
Αν έχεις shimmery σκιές ματιών compact ή σε σκόνη μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και για άλλες εφαρμογές εκτός από απλή σκιά: α) Μπορείς με αυτές να κάνεις strobing (τρελαίνομαι για strobing!), β) να εφαρμόσεις στο κέντρο των ματιών σου για φωτεινό βλέμμα και γ) μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ως lip gloss μόνες τους ή πάνω από το κραγιόν σου για να δημιουργείς πολλές αποχρώσεις. Για να αντικαταστήσεις το πρωινό σου κραγιόν με shimmery σκιά εφάρμοσε στα χείλη σου lipbalm, μετά σκιά εφαρμόζοντας με καθαρό δάχτυλο και τέλος, ξανά lipbalm.

Δοκιμάστε αυτά τα tricks και θα αλλάξετε εντελώς την παλέτα του μακιγιάζ σας!