Γάμος: Ιδέες Διακόσμησης με Φαναράκια

Η νούμερο ένα επιλογή αντικειμένου για τη διακόσμηση γάμου, βάφτισης κλπ, είναι τα φαναράκια. Όλο και περισσότερο βλέπουμε τα διακοσμητικα φαναρια να στολίζουν τα τραπέζια των δεξιώσεων, είτε μόνα τους να δημιουργούν με το ζεστό φως των κεριών μία ρομαντική ατμόσφαιρα, είτε συνοδευόμενα από πολύχρωμα στεφάνια λουλουδιών.

Αν έχεις προγραμματίσει μετά το γάμο σου γαμήλια δεξίωση, είναι ώρα να ασχοληθείς και με το στολισμό. Εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για διακοσμητικα φαναρια για να στολίσεις τα τραπέζια των καλεσμένων σου!

διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (2)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (3)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (5)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (6)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (7)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (4)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (8)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (9)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (10)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (14)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (13)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (12)

διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (15)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (16)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (18)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (17)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (20)διακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclockδιακοσμητικα φαναρια για στολισμο-womanoclock (19)