Πως να Αφαιρέσετε από τα Ρούχα σας τους Λεκέδες από τα Προϊόντα Μακιγιάζ

Με το καλημέρα σας ξεκινάει η καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ και ξάφνου μόλις περάσετε την πόρτα, ένας λεκές από υγρό eyeliner στο μανίκι ή  concealer να χρωματίζει το γιακά του πουκαμισού σας. Την επόμενη φορά που θα σας συμβεί αυτό, συμβουλευτείτε αυτήν την πρακτική λίστα για να αφαιρέσετε τους λεκέδες.

Concealer, ρουζ, eye liner, σκιά ματιών και μάσκαρα

Η Αφαίρεση των ενοχλητικών λεκέδων είναι εντελώς απλή: Αντιμετωπίστε το λεκέ με ένα καθαριστικό πρόπλυσης λεκέδων.

Έλαια για το πρόσωπο και Serum

πως-να-καθαρισω-τους-λεκεδες-womanoclock
Όταν το έλαιο στάξει επάνω στη μπλούζα σας, βάλτε αμέσως λίγο ταλκ και αφήστε να απορροφήσει τη λιπαρότητα. Με ένα στεγνό πανί απομακρύνετε την περίσσια ποσότητα ταλκ.

Βερνίκι νυχιών

Το μεγάλο πρόβλημα το βερνίκι νυχιών! Μην ανησυχείτε είναι σχεδιασμένο για να αφαιρεθεί! Τοποθετήστε το λεκέ από την καλή πλευρά υφάσματος και προς τα κάτω να ακουμπήσει επάνω σε μία χαρτοπετσέτα και ρίξτε ασετόν. Προειδοποίηση: Αποφύγετε τη χρήση ασετόν σε ευαίσθητα υφάσματα γιατί θα λιώσει τις ίνες. Ξεπλύνετε με νερό και επαναλάβετε μέχρι ο λεκές να απορροφηθεί από την χαρτοπετσέτα. Εφαρμόστε ένα απορρυπαντικό πρόπλυσης λεκέδων και πλύνετε ως συνήθως.

Κραγιόν και lip balm

Δοκιμάστε αμέσως να αφαιρέσετε το λεκέ με ένα μωρομάντηλο, αν ο λεκές παραμένει, δοκιμάστε να το τρίψετε απαλά με ένα σφουγγάρι.