Rose Quartz & Serenity: Διακόσμηση Σπιτιού με τα Χρώματα του 2016

χρωματα για το σπιτι 2016

Σπίτι με διακόσμηση so country, so minimal, so vintage, so special!

Τα αγαπημένα χρώματα της χρονιάς 2016, για όλους τους σχεδιαστές μόδας και deco, είναι τα Rose Quartz και Serenity. 2 χρώματα ήρεμα που είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές… αλλά ειδικά τώρα που είναι άνοιξη μπορούν να βοηθήσουν στην ανανέωση των αγαπημένων μας χώρων του σπιτιού.

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να διακοσμήσεις με αυτά τα χρώματα το σπίτι σου. Είτε να κάνεις ολοκληρωτικές αλλαγές, είτε να προσθέσεις μόνο μερικές φρέσκες πινελιές με τα χρώματα της χρονιάς 2016 για να φέρεις τη φρεσκάδα και την άνοιξη στους χώρους του σπιτιού σου ενώ ταυτόχρονα θα ανανεώσεις και την ψυχολογία σου.

Εδώ πρέπει να πούμε, ότι τα χρώματα της χρονιάς Rose Quartz και Serenity, ταιριάζουν απίστευτα αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας στο σπίτι μια πράα και ελκτική ατμόσφαιρα χωρίς να αφήνουν το μάτι να μπερδεύεται. Δεν είναι σκούρα χρώματα, ούτε έντονα αλλά ούτε και ανοιχτά, οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα και με το χρώμα του ξύλου και με λευκές επιφάνειες.

χρωματα για το σπιτι 2016

χρωματα για το σπιτι 2016

Αν θέλεις να κάνεις μικρές αλλαγές ξεκίνα με τα φρέσκα λουλούδια, μερικά διακοσμητικά (όπως πχ ένα φωτιστικό υπνοδωματίου), πίνακες, σεντόνια, ριχτάρια, κουρτίνες και τα σερβίτσια. Αν βάψεις και μερικά έπιπλα θα δεις αμέσως τη διαφορά. Μπορείς ακόμα να φτιάξεις μόνο μια γωνιά του σπιτιού σου με αυτά τα χρώματα του 2016.
Για μεγαλύτερες αλλαγές βάψε τοίχους, έπιπλα παλιά, στρώσε ανοιξιάτικα χαλιά σε αυτές τις αποχρώσεις, βάλε ταπετσαρία, βάψε τα ντουλάπια της κουζίνας κτλ.
Όπως και να το κάνεις, αυτά τα 2 χρώματα είναι υπέροχα για το σπίτι!

διακοσμηση σπιτιου 2016

χρωματα για τη διακοσμηση του σπιτιου 2016

διακοσμηση 2016

χρωματα για το σπιτι 2016

χρωματα για το σπιτι 2016

χρωματα για το σπιτι 2016

χρωματα για το σπιτι 2016