Ανακατέψτε Αλάτι & Ζάχαρη πριν τον Ύπνο και Δείτε τα Εκπληκτικά Αποτελέσματα!!

Συμβάλλουν στην απελευθέρωση από την αϋπνία και τους πονοκεφάλους

Η κατανάλωση του μείγματος αλάτι και ζάχαρης, σύμφωνα με τον Μάτ Στόουν, ο Αμερικανός επιστήμονας που έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία για τη διατροφή και το μεταβολισμό. Συμβάλλουν στην απελευθέρωση από την αϋπνία και τους πονοκεφάλους, ενισχύει το ανοσοποιητικό, την αύξηση του επιπέδου της ενέργειας και το επίπεδο της σεροτονίνης και των ηλεκτρολυτών .

Η ζάχαρη λειτουργεί ως «μπαταρία» για τα κύτταρα, επειδή η γλυκόζη είναι μια αξιόπιστη παροχή ενέργειας στα μιτοχόνδρια. Το νάτριο στο αλάτι επιτρέπει τη σωστή κυτταρική αναπνοή και την παραγωγή ενέργειας. Επιπλέον, και τα δύο τα μπαχαρικά αποτελούν ισχυρά εργαλεία για την καταπολέμηση του στρες που βλάπτει το μεταβολισμό σας.

Συνεπώς, αν είστε ανάμεσα σε αυτούς που μένουν ξύπνιοι ως αργά και δεν μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας και να πάτε για ύπνο, ο συνδυασμός αλατιού και ζάχαρης είναι ιδανικός για εσάς.

Προετοιμασία:

Ανακατέψτε 5 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και βάλτε τα σε ένα βάζο. Πριν πάτε για ύπνο ή το βράδυ, πάρτε μία μικρή ποσοστό του μείγματος με το δάχτυλό σας και τοποθετήστε το κάτω από τη γλώσσα.

Αφήστε το να διαλυθεί αργά και να ενεργήσει.

πηγη