Οι Πιο Εκκεντρικές Αφέλειες για να είσαι το Επίκεντρο!

Τετράγωνες, ίσιες, απόλυτα συμμετρικές, γεωμετρικές, πυκνές ή αραιές, οι αφελειες μπορούν να γίνουν το κλειδί στο styling των μαλλιών και να δώσουν στο κούρεμα σας εντελώς διαφορετική όψη.

αφελειες-womanoclock.gr

Το πόσο εκκεντρικές θα είναι οι αφέλειες σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα τις κουρέψετε και πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί. Οι αυστηρές αφέλειες σε πλήρη ευθεία είναι το κλασσικότερο όλων, ένα τέτοιο κούρεμα δημιουργεί ένα σαφές πλαίσιο στο πρόσωπο, δίνει χαρακτήρα, και ταιριάζει περισσότερο στα άτομα με έντονα ζυγωματικά και χαρακτηριστικά.

αφελειες-11-womanoclock

Αν απλά θέλετε να γλυκάνετε το προσωπάκι σας, αποφύγετε τις αυστηρές αφέλειες. Προτιμήστε τις αφελειες “κουρτίνες” που σβήνουν μαλακά στους κροτάφους ή τις μακριές φιλαριστές και ασύμμετρες. Οι αφελειες “κουρτίνες” άφησαν το στίγμα τους στην δεκαετία 60-70 με τη Brigitte Bardot να εκφράζει με μεγάλη επιτυχία αυτήν την τάση.

αφελειες-8-womanoclockαφελειες-2-womanoclock

Θέλετε ακόμα πιο εκκεντρικές αφέλειες για πιο hipster & gothic looks. Είμαι σίγουρη πως σε αυτό το άρθρο θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

αφελειες-3-womanoclockαφελειες-5-womanoclockαφελειες-6-womanoclockαφελειες-9-womanoclockαφελειες-7-womanoclockαφελειες-10-womanoclock