Urban Owl: Τα Γυαλιά Ηλίου που Αγάπησα.. με την Πρώτη Ματιά

Δεν συνηθίζω να αναφέρομαι ιδιαίτερα στα γυαλιά ηλίου ως fashion statement ή must have αντικείμενο, μου ήταν αδύνατον όμως να μην πω δυο λέξεις για αυτά τα τόσο υπέροχα sophisticated γυαλιά ηλίου που από τότε που ήρθαν στην κατοχή μου αρνούμαι πεισματικά να βγάλω από πάνω μου.

Το ψήσιμο..: 

Μετά την παρότρυνση μιας φίλης τα παρήγγειλα μέσα από το site της εταιρείας στο www.urbanowl.eu όπου μετά από λίγο ψάξιμο συνειδητοποίησα πως είναι από τις λίγες ελληνικές startup επιχειρήσεις που δεν περιορίζεται μόνο στην θεωρία του πολυφορεμένου πια brand philosophy & culture αλλά το κάνει πράξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα Urban Owl γυαλιά ήδη κάνουν πάταγο στο εξωτερικό ως ιδανικά για την καθημερινότητα στην πόλη – σε μια αγορά με πολύ περισσότερο ανταγωνισμό όπου επιβιώνουν μόνο τα πραγματικά αξιόλογα brands.

γυαλια-ηλιου-urban owl-12-womanoclockγυαλια-ηλιου-urban-owl-13-womanoclock

Μπαίνοντας λοιπόν στο site έχεις καταρχήν την δυνατότητα να ψηφίσεις ο ίδιος ποιο σχέδιο σου αρέσει και θέλεις να βγει στην παραγωγή, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ειδικά προνόμια και τιμές. Δεν σας κρύβω ότι δυσκολεύτηκα πολύ στο να διαλέξω σχέδιο γιατί όλα ήταν ένα και ένα μέχρι που τελικά κατέληξα στα Yolo.
Για χειροποίητο γυαλί όπως το είχα φανταστεί (και ψηφίσει), με High Definition φακό και με μόλις 120 ευρώ ήμουν ήδη κατενθουσιασμένη! Καταργώντας τους μεσάζοντες, η εταιρεία προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Περιμένοντας τα γυαλιά μου…..

γυαλια-ηλιου-urban-owl-22-womanoclock
Urban Owl

Δεν θυμάμαι πόση ώρα χάζευα την συσκευασία παρόλο που ήθελα διακαώς να δοκιμάσω τα καινούρια μου γυαλιά. Άψογη γραφιστική δουλειά, έξυπνοι συμβολισμοί, τσαχπίνα θήκη, όλο το packaging ήταν τρέλα. Και όταν πια τελικά τα φόρεσα κατάλαβα τι κακό έκανα στον εαυτό μου (στα μάτια μου δηλαδή) τόσα χρόνια, είτε με γνωστά brands γυαλιών που είχα ακριβοπληρώσει και πάλι αναγκαζόμουνα να βάζω το χέρι μου μπροστά στον ήλιο – είτε με τα ευκαιριακά ‘trendy’ μαϊμού γυαλιά που απλά ικανοποιούσαν τις εκάστοτε ορέξεις μου και χαλούσαν την υγεία των ματιών μου.

γυαλια-ηλιου-urban owl-23-womanoclock
Urban Owl

Τη διαφορά των High Definition φακών την κατάλαβα αμέσως! Είναι ξεκούραστοι στην όραση και αναδεικνύουν τα χρώματα του περιβάλλοντος. Aπορροφούν το 100% της ακτινοβολίας UV ενώ ξεχνάς ότι τα φοράς καθώς ο σκελετός είναι ελαφρύτατος.

Urban Owl

Με λίγα λόγια σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα, θα τα αγαπήσετε αμέσως.!!!

γυαλια-ηλιου-urban-owl-14-womanoclock
Urban Owl

γυαλια-ηλιου-urban-owl-15-womanoclock