5 Προϊόντα Μακιγιάζ που ΔΕΝ Πρέπει να Χρησιμοποιείς το Καλοκαίρι

Εσείς γνωρίζετε ότι κάποια προϊόντα μακιγιάζ είναι χειμερινά και ότι δεν πρέπει να τα χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι, αλλά να τα “σηκώνουμε” στο ντουλάπι μας όπως κάνουμε με τα ρούχα. Και όμως κορίτσια, το καλοκαίρι είναι απαραίτητο να ανανεώσετε το νεσεσέρ του μακιγιάζ σας και να αντικαταστήσετε τα προϊόντα με κάποια άλλα, που είναι φτιαγμένα για τις υψηλές θερμοκρασίες.

-Αλλάξτε το κραγιόν σας με Lip balm

Ο ήλιος το καλοκαίρι μπορεί να ξηράνει τα χείλη, οπότε σίγουρα θα χρειαστεί να ανταλλάξετε το κραγιόν σας κάποιες μέρες τις εβδομάδας με ένα lip balm για να τα κρατάτε ενυδατωμένα .

-Compact Μεικ απ

Το compact μεικ απ ή αλλιώς η κρεμόπουδρα είναι παχιά και πολύ βαριά. Το χειμώνα είναι ότι πρέπει, αλλά το καλοκαίρι αυτές οι βάσεις προσώπου λόγω της ζέστης έχουν την τάση να λιώνουν. Επιλέξτε ένα ελαφρύ μεικ απ σε υγρή μορφή η μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα. Μπορείτε να βρείτε αντηλιακή με χρώμα σε παραπάνω από μία αποχρώσεις, που ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από τον ήλιο και ενυδάτωση στο δέρμα σας.

προιοντα-μακιγιαζ-για-το-καλοκαιρι-image1

– Ρουζ σε σκόνη

Για να έχετε ένα ομοιόμορφο πρόσωπο στις υψηλές θερμοκρασίες, θα πρέπει να αποφύγετε το ρουζ σε σκόνη. Τους χειμερινούς μήνες το ρουζ σε σκόνη θωρακίζει την υγρασία, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να αρχίσει να σπάει και να κάνει το δέρμα ανομοιόμορφο. Ένα κρεμώδες ρουζ με λεπτή υφή θα απορροφηθεί από το δέρμα σας και θα δώσει στα μάγουλα σας μια φυσική όψη.

-Πετάξτε τις σκούρες σκιές

Οι σκούρες σκιές ματιών το καλοκαίρι που μαυρίζουμε κιόλας, δείχνουν πολύ μουντές. Μία απαλή καφέ σκιά σε bronze αποχρώσεις ή τα πιο girly χρώματα, όπως το πράσινο ή μπλε ειδικά αν ταιριάζει και με το ντύσιμό σας, θα είναι θαύμα πάνω σας!

-Θωράκιση του μακιγιάζ με σπρέι αντί για πούδρα

Δεν θέλετε να προσθέσετε ακόμη περισσότερο προϊόν στο δέρμα σας για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ; Προμηθευτείτε λοιπόν ένα ειδικό σπρέι αδιαβροχοποίησης και σταθεροποίησης μακιγιάζ.  Ένα γρήγορο ψέκασμα μπορεί να κρατήσει το μακιγιάζ σας στη θέση του όλη την ημέρα και το πρόσωπο σας ενυδατωμένο.

Δες ακόμη:

7 Must Πινέλα Μακιγιάζ για το Νεσεσέρ σου!

Πας Παραλία? Οργάνωσε Σωστά την Τσάντα Θαλάσσης!