Πλεξουδα Ψαροκοκκαλο: Η Πρώτη Επιλογή στα Νυφικά Χτενίσματα

Αν νομίζετε ότι η πλεξουδα ψαροκοκκαλο είναι κάτι που ταιριάζει μόνο στο boho στυλ, το σημερινό άρθρο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε. Οι πλεξούδες ψαροκόκκαλο μπορεί να γίνουν ευέλικτες και να προσαρμοστούν σε κάθε νυφικό look ανάλογα με τον τρόπο που θα τις δημιουργήσετε.

Αφήστε τις χαλαρές αν θέλετε να δώσετε την αίσθηση του bohemian look αλλά αν θέλετε ένα πιο chic ύφος, δημιουργήστε μία καλοσχηματισμένη, λεία πλεξουδα ψαροκοκκαλο. Πλέξτε τη μαλακά, ψεκάστε με λακ για να μην πετάει ούτε τρίχα και προσθέστε προϊόντα λάμψης. Μία τέτοια πλεξούδα μπορεί να συνοδέψει και ένα σινιόν κότσο.

ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ

πλεξουδα ψαροκοκκαλο-image (2)πλεξουδα ψαροκοκκαλο-image (3)πλεξουδα ψαροκοκκαλο-image (4)

Video – Ρομαντικό Boho Χτένισμα με Ψαροκόκαλο και πως να το Πετύχεις

πλεξουδα ψαροκοκκαλο-image (5)πλεξουδα ψαροκοκκαλο-image (6)

Ακόμα μία εκδοχή είναι να πλέξετε το ψαροκόκκαλο ανάμεσα στις ρομαντικές μπούκλες σας ή στα μισά πιασμένα μαλλιά σας. Προσθέστε πάνω τους λουλούδια για να κάνετε το χτένισμα ακόμα πιο εντυπωσιακό ή αν θέλετε μία σύγχρονη κόμμωση φορέστε μεταλλικά στεφανάκια. Όλες αυτές οι διαφορετικές επιλογές μπορεί να λειτουργήσουν πολύ όμορφα για κάθε στυλ νύφης για την ημέρα του γάμου της.

πλεξουδα ψαροκοκκαλο-image (7)πλεξουδα ψαροκοκκαλο-image (9)πλεξουδα ψαροκοκκαλο-image (10)πλεξουδα ψαροκοκκαλο-imageboho χτενισματα γαμου-image (3)