Δες τα 5 Δημοφιλέστερα Tατουαζ και Τι Συμβολίζουν

1. Ημερομηνία

τατουαζ-ημερομηνια-image

Αυτό το τατουαζ είναι ένας τρόπος για να θυμάστε τις σημαντικές ημερομηνίες. Την ημέρα που συναντήσατε τον έρωτα της ζωής σας, την ημέρα του γάμου σας, τα γενέθλια κάποιου, την επέτειο του θανάτου κάποιου ή την ημέρα που θεωρείτε σημαντική. Αυτό το τατουάζ θα είναι πάντα εκεί να σας θυμίζει μια τέτοια μέρα με την οποία υπάρχει ένα ισχυρό δέσιμο. Ένα καλό μέρος για να κάντε αυτό το τατουάζ είναι στον καρπό, τα πλευρά, την κλείδα, το εσωτερικό μέρος του βραχίονα σας ή στην ωμοπλάτη.

2. Γραμμή της Καρδιάς

τατουαζ-παλμος-image

Η γραμμή της καρδιάς είναι πολύ της μόδας και μπορεί να προσαρμοστεί με διάφορους τρόπους. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να βάλουν ενδιάμεσα μία λέξη ή ένα σύμβολο. Άλλοι προσθέτουν μια καρδιά, ένα κλειδί του σολ, ή ακόμη και ένα σταυρό στη μέση ή στο τέλος της γραμμής καρδιάς. Η γραμμή της καρδιάς μπορεί να μεταφραστεί και σαν παλμός και αυτό να σημαίνει πως κάτι γεννιέται. Μερικοί άνθρωποι βάζουν ακόμη σημαντικές ημερομηνίες από κάτω, όπως την γέννηση του παιδιού τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το τατουάζ έχει μια όμορφη έννοια.

3. Τατουαζ άπειρο

τατουαζ-απειρο-image

Αυτά τα σύμβολα εκφράζουν την επιθυμία ότι “κάτι” δεν θα τελειώσει ποτέ. Συνήθως οι λέξεις ενσωματώνονται εντός του συμβόλου, τα οποία βοηθούν να ολοκληρωθεί η σημασία του. Αυτό μπορεί να είναι ένα όνομα ή μια λέξη που να δηλώνει μία έννοια ή ένα συναίσθημα «Αγάπη»

4. Τατουάζ Πουλιά

τατουαζ-πουλια-τι-σημαινει-image

Αυτό το τατουάζ είναι εξαιρετικά δημοφιλές, ακόμη και αν είναι μόνο ένα πουλί που πετά. Ωστόσο, σε ορισμένα τατουάζ θα δείτε ολόκληρα σμήνη που περιλαμβάνουν έως και  5 πουλιά. Αυτό το τατουάζ σημαίνει ελευθερία και την ικανότητα να κάνεις ακριβώς αυτό που θες (ελεύθερη βούληση).

5. Τατουαζ Βέλος

τατουαζ-βελος-image

Όμορφο, κομψό, αλλά κάτι περισσότερο από ένα απλό βέλος. Η σημασία αυτών των τατουάζ είναι λίγο περίπλοκη. Τα πέντε βέλη μαζί δείχνουν τη δύναμη. Ένα βέλος που διέρχεται μέσα από ένα διαμάντι συμβολίζει το θάρρος που δείχνει κάποιος στη ζωή, ενώ ένα μοναχικό βέλος δείχνει την άμυνα. Τα βέλη δείχνουν τη δύναμη, την ενότητα, το θάρρος και είναι ένα όμορφο μινιμαλιστικό τατουάζ που μπορείτε να κάνετε  πίσω από το αυτί σας, στο εσωτερικό του χεριού σας, στον καρπό ή στην κλείδα σας.

Τατουαζ Μικρα & Διακριτικά – 25 Σχέδια Πραγματικής Έμπνευσης!