Τατουαζ Μικρα & Διακριτικά – 25 Σχέδια Πραγματικής Έμπνευσης!

25 κορυφαίες ιδέες για τατουαζ μικρα που απλά πρέπει να δοκιμάσετε. Τα μικροσκοπικά τατουάζ είναι τόσο χαριτωμένα και διακριτικά που μπορείτε να τα κάνετε σε όποιο σημείο του σώματός σας θέλετε, ακόμα και στα δάχτυλα των ποδιών σας.

Το καλό με τα μικρά τατουάζ είναι ότι είναι τόσο διακριτικά που δεν θα σταθούν εμπόδιο στην καριέρα σας, ειδικά αν η δουλειά σας είναι γραφείου. Αν ο λόγος που αποφασίστε να κάνετε ένα τατουαζ μικρο είναι ότι δεν θέλετε να τραβήξει πάρα πολύ την προσοχή ή να μην φαίνεται, μπορείτε να το κάνετε στο εσωτερικό του καρπού σας και να το κρύψετε εύκολα όταν είστε στη δουλειά με ένα ρολόι.

 

Επίσης ένα τέτοιο μικρό τατουάζ είναι πιθανό να είναι το παρθενικό σας και στη συνέχεια αν θέλετε να προσθέσετε και άλλα. Όταν κάνετε ένα τατουάζ, να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να σημαίνει τίποτα για τους άλλους παρά μόνο για σας και αυτό γιατί θα είναι χαραγμένο πάνω σας.

ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΙΚΡΑ

τατουαζ μικρατατουαζ μικρα-2.imageτατουαζ μικρα-3.imageτατουαζ μικρα-4.imageτατουαζ μικρα-5.imageτατουαζ μικρα-6.imageτατουαζ μικρα-7.image

ΤΑΤΟΥΑΖ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

τατουαζ μικρα-9.imageτατουαζ μικρα-10.imageτατουαζ μικρα-12.imageτατουαζ μικρα-13.imageτατουαζ μικρα-14.imageτατουαζ μικρα-15.imageτατουαζ μικρα-16.imageτατουαζ μικρα-17.imageτατουαζ μικρα-18.imageτατουαζ μικρα-19.image τατουαζ μικρα-image (2)τατουαζ μικρα-image (3)τατουαζ μικρα-image (4)τατουαζ μικρα-image (6)τατουαζ μικρα-image (7)τατουαζ μικρα-imageτατουαζ μικρα-20.image