Φέρτε τα χέρια σας μαζί και Δείτε αν αυτές οι 2 Γραμμές στις παλάμες σας Ευθυγραμμίζονται. Δείτε τι Σημαίνει

Φέρτε τα χέρια σας μαζί και να δούμε αν αυτές οι 2 γραμμές στις παλάμες σας ευθυγραμμίζονται και μετά δείτε τι σημαίνει αυτό.

Δεν υπάρχει ένα άτομο που δεν έχει μπει ποτέ στον πειρασμό να επισκεφθείτε έναν αστρολόγο για να  μάθει πράγματα για το μέλλον, όπως την καριέρα του, τον έρωτα κ.α. Ο καθένας μας ονειρεύεται τον έρωτα της ζωής του και πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να γνωρίζουν περισσότερα για αυτό το πρόσωπο πριν από τη συνάντησή του / της.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται πλέον να πάτε σε κανέναν χειρομάντη, ώστε να μάθετε για το δικό σας έρωτα, τι χαρακτήρα έχει, τα πράγματα που του αρέσουν κλπ.  Μπορείτε να διαβάσετε προσεκτικά  τις γραμμές στις παλάμες απλά κοιτάζοντας την πρώτη γραμμή κάτω από τα δάχτυλά.. Αυτή η γραμμή ονομάζεται γραμμή του γάμου και μπορεί να πει πολλά για σας και για το έτερον ήμισυ. Τώρα, κοιτάξτε τις παλάμες σας και δείτε τη γραμμή του γάμου και τι λέει για την αγάπη σας!

Τη γραμμή του γάμου μπορείτε να τη συναντήσετε σε 3 τύπους:

χειρομαντεια-image3

Στο ίδιο ύψος

Ευγενικό άτομο, ευαίσθητο με κοινή λογική, δεν του αρέσουν οι απρόβλεπτες καταστάσεις και πιθανόν να παντρευτεί κάποια/οια που να την εγκρίνουν όλοι.

χειρομαντεια-image2

Στο δεξί χέρι η γραμμή είναι ψηλότερη

Αρκετά ώριμο άτομο, που οι ηλικιωμένοι άνθρωποι εκτιμούν βαθιά, ίσως θα μπορούσε να παντρευτεί κάποια/οιον με μεγαλύτερη ηλικία. Είναι άτομο διαισθητικό και έχει την ικανότητα να αισθάνεται την αύρα των άλλων. Δεν επηρεάζεται και δεν τον ενδιαφέρει στην παραγματικότητα τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνον/νη.

χειρομαντεια-image

Στο αριστερό χέρι η γραμμή είναι ψηλότερη

Το άτομο που στο αριστερό χέρι έχει πιο ψηλά τη γραμμή είναι δραστήριο, του αρέσουν οι αλλαγές και λατρεύει τις προκλήσεις.  Προτιμάει τις παθιασμένες και φλογερές σχέσεις και θα μπορούσε να κάνει εύκολα έναν αντισυμβατικό γάμο. Αυτά τα άτομα διαθέτουν ωραία εξωτερική εμφάνιση.