Με ποιους Φίλους ΔΕΝ Πρέπει να πας Διακοπές

Ήρθε ο καιρός να οργανώσουμε τις διακοπές, που θα πάμε, πόσες μέρες θα κάτσουμε και το σημαντικότερο, με ποιόν; Συμβουλή μου; μην πάτε διακοπές με κάποιον που δεν ξέρετε καλά.. Πριν μερικά χρόνια πήγα ένα ταξίδι με μία φίλη που πίστευα πως ήταν πολύ άνετη και σκέφτηκα πως θα περνούσα φίνα. Σας πληροφορώ πως πέρασα μία κόλαση και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε κιόλας.

Επειδή ακριβώς μεγαλώνουμε και όλοι έχουμε τις συνήθειες μας και τις παραξενιές μας και τον χαρακτήρα μας, καλό θα ήταν πριν πάτε ταξίδι με κάποιον να είστε σίγουρη ότι ταιριάζετε στα βασικά. Φυσικά είναι δύσκολο να προβλεφθεί 100% κάτι τέτοιο ειδικά με άτομα που δεν έχετε ταξιδέψει ξανά, ωστόσο υπάρχουν μερικοί τύποι που δεν θα πρέπει να ταξιδέψετε ποτέ. Δείτε τους:

1. Τσιγκούνηδες

Στο ταξίδι θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εσείς και το άτομο που ταξιδεύετε θα πρέπει να είναι σε παρόμοια οικονομική κατάσταση αλλιώς αυτό μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα.

2. Γρινιάρηδες

Αυτοί οι φίλοι είναι εύκολο να εντοπιστούν. Είναι αυτοί που θυμώνουν με το παραμικρό, που παρεξηγούνται αν δεν τους πάρεις τηλέφωνο. Με τέτοιους φίλους δεν πρέπει να ταξιδέψεις ποτέ!

3. Εσωστρεφείς

Το  χειρότερο όλων είναι να ταξιδέψετε με κάποιον εσωστρεφή, που θα πρέπει πάντα πριν κάνετε οτιδήποτε να τον ρωτάτε αν θέλει. Όσο καλό παιδί και αν είναι, ο αυθορμητισμός είναι βασικός παράγοντας για να περάσετε όμορφα.

4. Οι μεθυσμένοι

Δεν θέλετε να είστε με κάποιον που απτην ώρα που θα βγείτε θα πίνει και θα είναι στην κοσμάρα του και στο τέλος δεν θα μπορεί καν να περπατήσει μέχρι το ξενοδοχείο.

5.  Δεσμευμένοι

Ακριβώς επειδή κάποια φίλη σας είναι σε μια σοβαρή σχέση δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διασκεδάσει στο ταξίδι σας. Οι περισσότερες όμως είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι  και δίνουν αναφορά στο ταίρι τους κάθε στιγμή. Συμβουλή μας είναι να πάτε ταξίδι με κάποιον που είστε στην ίδια φάση συναισθηματικά.

Θυμηθείτε τα ταξίδια είναι διασκέδαση, εμπειρία και καλοπέραση. Επιλέξτε τους φίλους σας προσεκτικά για να περάσετε τέλειες διακοπές.