Τα Must Have Προιόντα Μακιγιάζ για το Νεσεσέρ σου

Για να μη σκορπάτε άδικα τα λεφτά σας στα προιόντα μακιγιάζ που απαιτούνται για να κάνετε ένα σχεδόν επαγγελματικό μακιγιάζ, σας λέω με το χέρι στην καρδιά ότι δεν χρειάζεστε καμιά τεράστια ποικιλία. Για να πραγματοποιήσετε ένα σύντομο και σωστό μακιγιάζ που δεν του λείπει τίποτα, έκανα μια λίστα με τα απαραίτητα προιόντα μακιγιάζ, τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Απαραίτητα προιόντα μακιγιάζ για το νεσεσέρ

Μία μίνι παλέτα σκιών: σε γήινες αποχρώσεις που να περιλαμβάνει και μαύρο/γκρι μπορούν να διαφοροποιήσουν το μακιγιάζ σας.απαραίτητα-προιόντα-μακιγιάζ-2

Eyeliner: Μπορείτε να βρείτε eyeliners σε διαφορετικά χρώματα, αλλά στο νεσεσέρ σας θα πρέπει να υπάρχει το βασικότερο όλων, το μαύρο.

απαραίτητα-προιόντα-μακιγιάζ-imageKit φρυδιών: Όλες ξέρουμε πως το πρόσωπό μας χωρίς ωραία φρύδια είναι πίνακας χωρίς κορνίζα. Οσχεδιασμός τους είναι βασικό μέρος του μακιγιάζ, γιαυτό και ένα κιτάκι έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα κιτ, να θυμάστε θα πρέπει να είναι 1-2 τόνους πιο ανοιχτό.

Μάσκαρα: Χρησιμοποιείται για να τονίσει τα μάτια σας, καθώς δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι μεγαλύτερα και πιο γοητευτικά. Όπως και τα eyeliners, θα τις βρείτε σε διάφορα χρώματα, αλλά η πιο απαραίτητη είναι η μαύρη. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μία καφέ μάσκαρα, η οποία φαίνεται πιο φυσική.

Ρουζ: Προσθέτει χρώμα στα μάγουλά σας και είναι απαραίτητο για να έχετε μία υγιή όψη.
Θα πρέπει επίσης να ξέρετε ποιο χρώμα σας ταιριάζει, όταν επιλέγετε ένα ρουζ.
Και ας μην ξεχάσουμε το bronzer ή την τερακότα. Αν θέλετε  ηλιοκαμένη επιδερμίδα και φυσικά λαμπερή, το bronzer είναι ότι χρειάζεστε.

Make up: Θα δημιουργήσει την τέλεια βάση για να πατήσει το μακιγιάζ. Το Make up χρησιμοποιείται για να κρύψει τις ατέλειες ή τις δυσχρωμίες του δέρματος. Όπως γνωρίζετε, ένα τέτοιο προιόν μπορεί να αλλάξει το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας, γιαυτό και θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση. Επίσης ένα αντηλιακό με χρώμα μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία το make up σας.

απαραίτητα-προιόντα-μακιγιάζConcealer- Παλέτα καμουφλάζ. Αντιμετωπίζει θέματα όπως ερυθρότητα, ωχρότητα, μαύρους κύκλους, τα σημάδια ακμής κλπ. Είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν μια ελαφρύτερη βάση στο πρόσωπό τους χωρίς να χρειαστεί να καλυφθεί όλο.

Πούδρα: Αν και τονίζει τις ρυτίδες, η πούδρα χρειάζεται για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας και βοηθά στην αποφυγή της λιπαρότητας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια ημιδιαφανή πούδρα, η οποία ταιριάζει με όλους τους τόνους του δέρματος.

Κραγιόν ή lip gloss και Μολύβι χειλιών: Εάν τα χρησιμοποιείτε σωστά αυτά τα προιόντα, μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα ή μικρότερα. Αν αποφασίσετε να αγοράσετε κραγιόν, προτιμήστε ένα nude χρώμα που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλη μέρα.

Πινέλα Μακιγιάζ:  Δείτε εδώ τα βασικά πινέλα μακιγιάζ, για να έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα.