Κατσαρίδες στο Σπίτι – Πως θα τις Ξεφορτωθείτε

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να εντοπίσετε κατσαρίδες στο σπίτι, στο μπάνιο ή την κουζίνα σας και ξέρετε ότι από τη στιγμή που βλέπετε μία, υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν πολλές. Δείτε τις καλύτερες συμβουλές του για να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά ζωύφια.

1.  Διορθώστε τυχόν διαρροές και  κρατήστε τους χώρους στεγνούς. Η υγρασία είναι ένας σημαντικός λόγος για την είσοδό τους στο σπίτι. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό για τις κατσαρίδες είναι το νερό και δεν μπορούν να μείνουν πάνω από μία εβδομάδα χωρίς αυτό. Γι ‘αυτό είναι ζωτικής σημασίας να εμποδίσετε τυχόν διαρροές. Οι κατσαρίδες στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως κάτω από τους νεροχύτες, την κουζίνα και το μπάνιο.κατσαριδες-στο-σπιτι-αντιμετωπιση-image1

2. Η καθαριότητα είναι το κλειδί. Δώστε προσοχή στην κουζίνα, στα ψίχουλα και στις διαρροές νερού. Μην αφήνετε τα τρόφιμα έξω ή υπολείμματα φαγητού στο νεροχύτη. Σκουπίστε τις επιφάνειες της κουζίνας σας, ώστε να μην υπάρχουν κολλώδεις ουσίες που τις προσελκύσουν.

3. Βγάλτε  έξω τα σκουπίδια. Οι κατσαρίδες στο σπίτι μπορούν να έρθουν για τα σκουπίδια σας, οπότε φροντίστε να τα βγάζετε καθημερινά.

4. Προμηθευτείτε ειδικά σπρέι κατσαριδοκτόνα και ψεκάστε κυρίως στις εισόδους, πόρτες, μπαλκόνια, κουζίνα, μπάνιο. Υπάρχει και ένα ειδικό τζελ σε μορφή σύριγγας, κατάλληλο για τους εσωτερικούς χώρους, που μπορείτε να βάλετε στις γωνίες του σπιτιού σας και μέσα στα ντουλάπια.  Μπορείτε επίσης να αγοράσετε παγίδες και να τις βάλετε στα δωμάτια όπου έχετε εντοπίσει τις κατσαρίδες.

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν σας κάνει να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες, τότε καλέσετε έναν ειδικό συνεργείο.