Νύχια Άσπρα : Τα Ωραιότερα Σχήματα και Σχέδια για το Καλοκαίρι

Τι θα λέγατε να διαλέξετε για το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας, νύχια άσπρα που είναι ένα από τα δημοφιλέστερα nail trends του καλοκαιριού; Tα άσπρα νύχια πάντα φωτεινά και clear, δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας ενώ το καλοκαίρι κάνουν τέλειο contrast με το σοκολατί χρώμα της επιδερμίδας μας.

Μπορεί τα άσπρα νύχια να είναι εντυπωσιακά, αλλά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να αναδείξουν και κάθε ατέλεια. Για παράδειγμα ένα κακό σχήμα νυχιών, σε συνδυασμό με ένα μέτριο “άπλωμα βερνικιού”,  μπορεί να κάνει το μανικιούρ να μοιάζει απεριποίητο και φτηνό. Ενώ αν τα χέρια σας είναι περιποιημένα από πετσάκια, ενυδατωμένα και έχουν το σωστό σχήμα, τότε το μανικιούρ σας θα το ζηλέψουν όλοιιιι. Πριν επιχειρήσετε να βάψετε τα νύχια άσπρα, δείτε τα παρακάτω κορυφαία σχήματα νυχιών.

Τα top σχήματα νυχιών νύχια άσπρα-imag(16)ασπρα-νυχια-imag(15)

Αφού αποφασίστε το σχήμα που θα δώσετε στα νύχια σας είναι ώρα να βρείτε και τα σχέδια που θα συνοδεύσουν τα λευκά νύχια σας. Επιλέξαμε τα παρακάτω σχέδια για νύχια άσπρα, όπως εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να ταιριάξουν 100% στο μανικιούρ, χωρίς να χαθεί η καθαρότητα του λευκού που τόσο μας αρέσει. Βρήκαμε λοιπόν τα κατάλληλα σχέδια σε συνδυασμό με τα ιδανικά χρώματα που θα συνοδεύσουν ευγενικά τα λευκά νύχια σας.

1# Νύχια άσπρα με Μαύρο

ασπρα-νυχια-image1νύχια άσπρα-image ασπρα-νυχια-imag(3)ασπρα-νυχια-imag(2)

Τέλειος συνδυασμός! το λευκό με το μαύρο να ταιριάζουν τόσο αρμονικά και να συμπληρώνουν το ένα το άλλο!

2# Νύχια άσπρα με χρυσό και ασημί

νύχια άσπρα-imag(7)

Δείτε: Λευκά Νύχια: Το Απόλυτο Bohemian Wedding Styleνύχια άσπραimag(8)

3# Νύχια άσπρα με στρας

ασπρα-νυχια-imag(11)ασπρα-νυχια-imag(9)ασπρα-νυχια-imag(6)ασπρα-νυχια-imag(5)ασπρα-νυχια-imag(4)

Αν αγαπάτε τα λαμπερά νύχια που δεν χάνουν ευκαιρία να αστράψουν σε κάθε παιχνίδισμα φωτός, μπορείτε να μην σχεδιάσετε κάτι,  απλά να τα στολίσετε με στρας, μεταλλικά τρουκς ή απλώς να ρίξετε υπέρλαμπρα glitters.

4# Λευκά νύχια negative space

ασπρα-νυχια-imag(12)ασπρα-νυχια-imag(10)

Μα πραγματικά! δεν είναι από τα ωραιότερα σχέδια νυχιών που έχουμε δει ever; Έχω δει τόσα και τόσα αλλά αυτά τα άσπρα νύχια με τα negative space σχέδια και τέλειο σχήμα ξεπερνούν κάθε προσδοκία!

5#Άσπρα νύχια floral & leopard prinds  ασπρα-νυχια-imag(13)ασπρα-νυχια-imag(14)