Σχεδια για Κοντα Νυχια- 28 Υπέροχα Σχέδια Νυχιών

28 σχεδια για κοντα νυχια που θα κάνουν να μανικιούρ σας να ξεχωρίσει. Είναι γεγονός πως τα σχέδια για τα μακριά νύχια είναι αμέτρητα, μιας και η μεγάλη βάση είναι σαν καμβάς που οι nail designers μπορούν να δημιουργήσουν σχεδόν τα πάντα. Στα κοντά νύχια όμως φαίνεται να υπάρχει μία δυσκολία, όχι γιατί δεν υπάρχουν σχέδια αλλά ίσως γιατί η φαντασία περιορίζεται…

Επειδή όπως υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών με κοντά νύχια, η λύση είναι εδώ! Ψάξαμε και βρήκαμε υπέροχα σχέδια που τα χωρίσαμε σε 5 κατηγορίες, για να βοηθήσουμε λίγο την φαντασία σας ώστε να δημιουργήσετε όμορφα και εντυπωσιακά σχέδια για τα κοντά νύχια σας.

ΜΑΤ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΝΥΧΙΑ

σχεδια-για-κοντα-νυχια-image

Τα ματ νύχια από μόνα τους όπως και να το κάνουμε είναι εντυπωσιακά, αρκεί να βρείτε ένα ιδιαίτερο χρώμα που θα αναδείξει το μανικιούρ σας. Μπορείτε να τα στολίσετε με στρας ή με Nail stamping.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΝΥΧΙΑ

σχεδια-για-κοντα-νυχια-image1σχεδια-για-κοντα-νυχια-image2σχεδια-για-κοντα-νυχια-image6

Τα γεωμετρικά σχέδια είναι άλλη μία τέλεια επιλογή για τα κοντά νύχια. Για παράδειγμα οι κάθετες ρίγες μπορεί να κάνουν τα νύχια σας να φαίνονται μακρύτερα.

NEGATIVE SPACE

σχεδια-για-κοντα-νυχια-image3

Για μένα είναι από τα νούμερο 1 σχεδια για κοντα νυχια. Το negative space που τα τελευταία δύο χρόνια θεωρείτε must για το μανικιούρ μας, θα σας χαρίσει απίστευτα σχέδια!

ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕ NUDE ΧΡΩΜΑΤΑ

σχεδια-για-κοντα-νυχια-image4

Τι θα λέγατε να είστε πάντα μέσα στη μόδα, κάνοντας ένα τέλειο γαλλικό αλλά με nude χρώματα; Δοκιμάστε μία πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη των νυχιών σας και μία nude απόχρωση για το υπόλοιπο μανικιούρ σας.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

σχεδια-για-κοντα-νυχια-image7

ΔΙΧΡΩΜΑ & ΟΜΠΡΕ

σχεδια-για-κοντα-νυχια-image9

Αν είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμάσετε να βάψετε όμπρε τα νύχια σας, δείτε το παρακάτω video που θα σας βοηθήσει για να το πετύχετε. VIDEO

ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΑ σχεδια-για-κοντα-νυχια-image5σχεδια-για-κοντα-νυχια-image8 σχεδια-για-κοντα-νυχια-image10σχεδια-για-κοντα-νυχια-image11σχεδια-για-κοντα-νυχια-image12σχεδια-για-κοντα-νυχια-image13