Τι Λέει το Χρώμα των Νυχιών σου για τον Χαρακτήρα σου?

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί επιλέγετε τα συγκεκριμένα χρώματα για το μανικιούρ-πεντικιούρ σας; Δεν εννοώ τα χρώματα που κάποιες φορές μπορεί να δοκιμάσετε αλλά σε αυτά που πάντα επιστρέφετε. Η επιλογή αυτών των χρωμάτων λέει πολλά για την προσωπικότητά σας!
Σήμερα θα αναλύσουμε μερικά από αυτά και ελπίζω να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα για τον χαρακτήρα σας.

Κόκκινο:

Κλασική αλλά και τολμηρή, είστε ένα άτομο που αγαπάτε τη σταθερότητα και σας αρέσει να ξεχωρίζετε μέσα στο πλήθος. Έχετε τολμηρή προσωπικότητα αλλά είστε και λίγο μελοδραματικές μερικές φορές.

Μαύρο:

Είστε δημιουργικά άτομα, τολμηρά αλλά και νευρικά θα λέγαμε. Τα σκούρα νύχια δεν προορίζονται μόνο για τις ροκ εμφανίσεις, μπορεί ένα άτομο που προτιμάει αυτό το χρώμα να είναι άκρως δημιουργικό, ένας σχεδιαστής, συγγραφέας, μουσικός που δεν φοβάται να δοκιμάσει κάτι τολμηρό

Μοβ

Το μοβ χρώμα σχετίζεται με  την ευγένεια, την πολυτέλεια, τη δύναμη και τη φιλοδοξία. Έχετε την τάση να ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο, που εξαιτίας αυτού οι άνθρωποι τείνουν να νομίζουν ότι είστε λίγο εκκεντρικοί.

Neon:

Έχετε μια δυναμική προσωπικότητα, με φουλ ενέργεια. Σας αρέσει η διασκέδαση και δεν φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή νέα χρώματα, όπως ένα έντονο πορτοκαλί, ένα μπλε electric, ή ένα κίτρινο νέον

Γαλάζιο:

Ειρηνικό, ήρεμο και γαλήνιο είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που συνδέονται με το γαλάζιο χρώμα. Είστε ένα πολύ ήρεμο άτομο που τίποτα δεν σας αναστατώνει, γιαυτό και πάντα όλοι οι φίλοι έρχονται σε εσάς για συμβουλές

Γκρι:

Ουδέτερο αλλά κομψό, το γκρι είναι επίσης ένα νέο σύγχρονο χρώμα.  Είστε ένα πολύ μοντέρνο άτομο καθώς και νευρικό, αλλά με έναν υποτονικό τρόπο.

Nude:

Έχετε πολλούς ρόλους στην οικογένειά σας και τρέχετε όλη μέρα. Είστε ένα άτομο που οι άλλοι βασίζονται πάνω σας και αναλαμβάνετε να διεκπαιρεώσετε υποθέσεις άλλων.

Πράσινο:

Είστε ένας άνθρωπος πρακτικός, γενναιόδωρος και συμπονετικός με τους άλλους.

Ροζ:

Είστε ένα πολύ φιλικό και προσιτό πρόσωπο που βλέπετε το καλό σε όλους. Είστε θηλυκές και μοντέρνες.

Λευκό:

Είστε ένα άτομο που αγαπάτε την ελευθερία. Σας αρέσουν οι καθαροί άνθρωποι γιαυτό και το λευκό χρώμα είναι το αγαπημένο σας! Ένα τέτοιο άτομο θα μπορούσε να ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Τι λέει το σχήμα των νυχιών για το χαρακτήρα σου