10 Τατουαζ για Γυναικες – Η Ιστορία τους και τι Συμβολίζουν

Δείτε τα 10 καλύτερα τατουαζ για γυναικες και τι συμβολίζουν. Το κάθε ένα τατουάζ, μπορεί κρύβει ένα μύθο, μία ιστορία, ένα θρύλο και το νόημα του να είναι πολύ βαθύ..

10 ΤΑΤΟΥΑΖ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1# ΤΑΤΟΥΑΖ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

τατουαζ για γυναικες-διαμαντι-image

Ένα τατουάζ διαμάντι μπορεί να συνοδεύσει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που φοράτε γύρω από το δάχτυλο σας. Το τατουάζ διαμάντι εκφράζει την αγάπη για την πολυτέλεια και την ομορφιά, καθώς και τη δύναμη της εξουσίας . Η λέξη διαμάντι είναι ελληνικής καταγωγής και έχει ερμηνευθεί ως κάτι άθραυστο και ανίκητο.

2# ΤΑΤΟΥΑΖ ΔΕΝΤΡΟ

τατουαζ για γυναικες-δεντρο-image

Ένα μικρό τατουάζ δέντρο είναι πολύ κομψό σε ένα γυναικείο σώμα και συχνά προκαλεί τους περίεργους να σκέφτονται, τι μπορεί να συμβολίζει και ποιο είναι το μυστικό σας!

Απλά σκεφτείτε πως ένα δέντρο πατάει πολύ σταθερά στη γη και οι ρίζες εκτείνονται πολύ πολύ βαθιά. Επίσης το δέντρο χρησιμεύει και ως ένα μέρος όπου τα πουλιά χτίζουν τις φωλιές τους. Ένα τατουάζ δέντρο είναι σύμβολο της δύναμης, της επιβίωσης και της σταθερότητας.

3# ΤΑΤΟΥΑΖ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ

τατουαζ για γυναικες-ιπποκαμπος-image

Αυτό το μικρό πλάσμα που ζει στο βυθό της θάλασσας, θεωρήθηκε από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους ότι είναι το άλογο του Ποσειδώνα, ενώ οι αρχαίοι Ευρωπαίοι θεωρούν πως οι ιππόκαμποι είναι μεταφορείς των ψυχών των ναυτικών που πέθαναν στη θάλασσα. Ένας χαριτωμένος, μικρός ιππόκαμπος μπορεί να είναι ένα σύμβολο της μυθολογικής δύναμης,  δημιουργικότητας και φαντασίας.

Επιπλέον, ο ιππόκαμπος μπορεί να αλλάξει το χρώμα του δέρματός του, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ορισμένους κινδύνους.

4# ΤΑΤΟΥΑΖ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ

τατουαζ για γυναικες-ονειροπαγιδα-image

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο ρομαντικά τατουάζ για τα κορίτσια, αυτό το μαγικό ταλαντευόμενο φυλαχτό που έχει ρίζες από τον πολιτισμό των Αμερικανών ιθαγενών, συνήθως κρέμεται στο υπνοδωμάτιο πάνω από το κρεβάτι για να πιάσει τα κακά όνειρα.

5# ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

τατουαζ για γυναικες-κουκουβαγια-image

Οι κουκουβάγιες είναι οι φρουροί της νύχτας, τα μόνα πλάσματα που κινούνται μέσα στο σκοτάδι ελεύθερα και χωρίς καμία δυσκολία, καθώς τα μάτια προσαρμόζονται τέλεια στο σκότος της νύχτας.

Μια γυναίκα με ένα τατουάζ κουκουβάγιας στο σώμα της, έχει σίγουρα να πει μια ιστορία. Στο σκοτάδι που βιώνει καμιά φορά, φαίνεται να μπορεί να επιβιώσει και σύντομα να βρίσκει διέξοδο. Η κουκουβάγια είναι ένα σύμβολο μυστηρίου, ευφυΐας και σοφίας.

6# ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

τατουαζ για γυναικες-τριανταφυλλο-image

Για δηλώσετε την αγάπη σας σε μια γυναίκα, δεν θα της προσφέρατε ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα;

Ένα μικρό τατουάζ τριαντάφυλλο οπουδήποτε σε ένα γυναικείο σώμα, μεγεθύνει την ομορφιά και τη γοητεία της και μπορεί απλώς να είναι ένα σύμβολο αγάπης και έρωτα.  Ένα τατουάζ τριαντάφυλλο με αγκάθια μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση μιας αγάπης που προκάλεσε πόνο και αγωνία.

Το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι συνώνυμο του πάθους, το ροζ τριαντάφυλλο της αγνής αγάπης, το κίτρινο τριαντάφυλλο συμβολίζει τη φιλία και το λευκό τριαντάφυλλο την αθωότητα-καθαρότητα της ψυχής.

7# ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΟΡΩΝΕΣ

τατουαζ για γυναικες-κορωνες-image

Μια άλλη μικρή ιδέα τατουαζ για γυναικες είναι τα τατουαζ κορώνες που μπορείτε να τις τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σώμα σας. Φαίνεται ότι η κορώνα που συνοδεύει μία γυναίκα της χαρίζει δύναμη και το δικαίωμα να επιλέγει μόνη της αυτό που θέλει. Επίσης μία κορώνα μπορεί να συμβολίζει έναν ηγέτη αλλά μπορεί να συμβολίσει και τον αυτο-έλεγχο των συναισθημάτων.

8#ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ

τατουαζ για γυναικες-ελεφαντας-image

Ο ελέφαντας είναι ένα από τα γιγαντιαία θηλαστικά και μπορεί να απεικονιστεί κάπου στο σώμα σας σε μικρή κλίμακα. Ο ελέφαντας είναι τεράστιος και μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος, αλλά κατ’ουσία είναι ένα ευγενικό πολύ ήρεμο και φιλικό πλάσμα.

Έτσι, ένα άτομο που επιλέγει ένα τατουάζ ελέφαντα, θέλει να αναδείξει τη σωστή ισορροπία μεταξύ της σωματικής δύναμης και της πνευματικής ηρεμίας, μπορεί επίσης να συμβολίζει την πίστη και την αφοσίωση στην οικογένεια.

9# ΤΑΤΟΥΑΖ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΑ

τατουαζ για γυναικες-χιονονιφαδα-image

Οι χιονονιφάδες πέφτουν με τόσο χάρη και ηρεμία από τον ουρανό λόγω του μοναδικού τους σχήματος και μεγέθους. Ένα τατουάζ χιονονιφάδα μπορεί να σημαίνει την ειρήνη και την ηρεμία καθώς πέφτει κάτω έτσι σιωπηλά σε αντίθεση με τη βροχή και μπορεί επίσης να συμβολίζει την αναγέννηση και την μεταμόρφωση, αφού όταν λιώσει δεν εξαφανίζεται, αλλά μεταμορφώνεται σε νερό.

10# ΤΑΤΟΥΑΖ HAMSA HAND

τατουαζ για γυναικες-hamsa-image

Το Hamsa Hand θεωρείται ότι είναι το χέρι του Θεού, ο οποίος καθοδηγεί πάντα και μας προστατεύει κάτω από τις φτερούγες του. Αυτό το φυλακτό τατουάζ υπόσχεται, το πνεύμα του να σας φέρει μεγάλη τύχη, προστασία και ευλογία.