Ντοματοκεφτέδες

Ντοματοκεφτέδες

ΥΛΙΚΑ:

  • 500γρ. ώριμες κατακόκκινες ντομάτες
  • 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  • 1 φακελάκι μπέικιν
  • μαϊντανός & δυόσμος ψιλοκομμένος
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • Αλεύρι, λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες, τις βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, το μαιντανό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μπείκιν και σιγά σιγά το αλεύρι όσο χρειάζεται μέχρι να δέσει το μείγμα. Με ένα κουτάλι παίρνουμε μικρές ποσότητες και το ρίχνουμε στο τηγάνι. Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι οι ντοματοκεφτέδες να ροδίσουν