Flyer Jackets η Μεγάλη Επιστροφή!

Όλοι όσοι ζήσαμε και περάσαμε αυτήν την όμορφη δεκαετία των 90s, όλοι προφανώς είχαμε στη ντουλάπα μας ένα flyer jacket, άλλοι με δύο όψεις και οι εναλλακτικοί όπως τους λέγαμε, φορούσαν το χακί flyer.. Κονκάρδες στολισμένες πάντα στους ώμους από διάφορα συγκροτήματα ή κονκάρδες που γράφανε συνθήματα. Αρβύλα Martins, ψηλόμεσα Levis Jeans, φούτερ, κρικάκι σκουλαρίκι στο αυτί και κάπως έτσι φτάσαμε στο 2016 όπου είδαμε τις Kardasians να επαναφέρουν στη μόδα τα flyer ή flying jackets ..

μπουφαν 2017 flyer Jacket-1-2017

Σήμερα κορίτσια θα σας δώσω μερικά STYLING TIPS πως να φορέσετε αυτό το ανεκτίμητο jacket, που οι περισσότερες είχαμε στη ντουλάπα μας και πρέπει να έχουμε γιατί είναι από τα πιο in outfit. Πολλές θα αναρωτιέστε.. μα μπορώ να βάλω ένα τέτοιο μπουφάν ακόμα και σε μία βραδινή έξοδο; Φυσικά και μπορείτε αρκεί να το συνδυάσετε με τα κατάλληλα ρούχα.

μπουφαν 2017 flyer Jacket-3-2017

Με ένα στενό ψηλόμεσο παντελόνι ή με μία φούστα, με ένα κολλητό μπλουζάκι crop top ή ακόμα και με ένα t-shirt. Mε ένα ψηλό παπούτσι μπότα ή ακόμα αν είστε τολμηρές φορέστε μία γόβα στιλέτο και θα τους καταπλήξετε όλους με την εμφάνισή σας. Μία μικρή clutch τσάντα και είστε έτοιμες να σαρώσετε στη βραδινή σας έξοδο.

μπουφαν 2017 flyer Jacket-4-2017

Για κάθε μέρα έχετε πολλές εναλλακτικές όπως εναλλακτικό είναι και το flying. Μπορείτε να φορέσετε τα πάντα, μπορείτε να γίνεται ο αθλητικός τύπος με τη φούτερ και τα ADIDAS STAN SMITH ή ροκ με αρβύλα και το σκισμένο μπλουζάκι σας.. Μη ξεχνάτε ότι το σκουφάκι είναι ένα αξεσουάρ που σάρωσε με αυτό το μπουφάν, κονκάρδες και σκουφάκι…Η επανάσταση της μόδας ξαναγυρνάει, τολμήστε να έχετε και εσείς στη ντουλάπα σας ένα τόσο εναλλακτικό jacket.

μπουφαν 2017 flyer Jacket-2-2017

Μαθήματα Styling από την 
Ελένη Στρατηγοπούλου