Μακιγιάζ για Πράσινα Μάτια με 5 Χρώματα που τα Τονίζουν!

Ποιο είναι το χρώμα των ματιών σας; Πράσινο, γκριζοπράσινο, γαλαζοπράσινο; Όποιο και να έχετε εμείς θα σας δείξουμε μακιγιάζ για πράσινα μάτια βήμα-βήμα, που θα σας ταιριάξουν απόλυτα!

Τα πράσινα μάτια έχουν μία ιδιαίτερη γοητεία και όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών έχουν πράσινα μάτια. Στατιστικά πρώτα είναι τα καστανά μάτια, μετά τα γαλάζια κι τελευταία τα πράσινα. Πολλές φορές συναντάμε και μάτια τα οποία δεν είναι ακριβώς πράσινα αλλά μπορεί να συνδυάζουν 2 ή και 3 τρία χρώματα μαζί. Αυτό όμως δεν μας ανησυχεί διότι δεν επηρεάζει 100% τα χρώματα μακιγιάζ που σας ταιριάζουν.

Απλά σας συμβουλεύω να χρησιμοποιήσετε τα 5 χρώματα μακιγιάζ που σας προτείνω παρακάτω σαν βασικά και ύστερα μπορείτε να παίξετε με τους τόνους και τις αποχρώσεις συν-πλην. Στην τελευταία φωτογραφία όπως θα δείτε, είναι ένα μακιγιάζ με μπλε χρώματα σκιών. Κοπέλες με πρασινογάλανα μάτια μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χρώμα το οποίο ταιριάζει άψογα.

Σήμερα σας έχω και τον κύκλο του Ίττεν για να εκπαιδευτείτε λίγο στα χρώματα.

%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b5%ce%bd

Σύμφωνα με τη χρωματολογία, τα χρώματα που βρίσκονται απέναντι, αν τα βάλεις το ένα δίπλα στο άλλο κάνουν έντονη αντίθεση. Οπότε το πράσινο όπως θα δείτε έχει απέναντι μοβ κόκκινο-πορτοκαλί. Αν δοκιμάσετε ένα μακιγιάζ ματιών με αυτά τα χρώματα, αμέσως το βλέμμα σας θα γίνει πιο έντονο και γοητευτικό.. Αν θέλετε το μακιγιάζ σας να είναι πιο ουδέτερο, μπορείτε να δοκιμάσετε ουδέτερες σκιές ματιών, λευκό, γκρι, σομόν καφέ και γενικά τις αποχρώσεις του καφέ. Για να γίνει πιο εντυπωσιακό, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να κάνετε πιο λαμπερά τα μάτια σας με  άλκινες, μπρονζέ ή σκούρες καφέ μεταλλικές σκιές.  Απολαύστε τα παρακάτω μακιγιάζ…

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια με καφέ αποχρώσεις

μακιγιάζ για πράσινα μάτια-8

μακιγιάζ για πράσινα μάτια-7

μακιγιάζ για πράσινα μάτια-3

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια με πορτοκαλί αποχρώσεις

μακιγιάζ για πράσινα μάτια-6

μακιγιάζ για πράσινα μάτια

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια με πράσινες αποχρώσεις

μακιγιάζ για πράσινα μάτια-4

μακιγιάζ για πράσινα μάτια-2

Μακιγιάζ για πράσινα μάτια με μοβ-μπλε αποχρώσεις

μακιγιάζ για πράσινα μάτια-9

μακιγιάζ