Μακιγιάζ για μπλε Μάτια με Σκιές που Ενισχύουν το Χρώμα τους (Videos+Pics)

Τι θα λέγατε να δούμε σήμερα ποια χρώματα σκιών θα πρέπει να χρησιμοποιείτε για μακιγιάζ για μπλε μάτια; Αν ανήκετε σε εκείνες που τα μάτια τους έχουν το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Την προηγούμενη φορά μιλήσαμε αναλυτικά για τα χρώματα μακιγιάζ που ταιριάζουν στα πράσινα μάτια και τώρα σειρά έχει το μακιγιάζ για τα μπλε.

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ποιο χρώμα μακιγιάζ σας ταιριάζει καλύτερα και ποιο θα ενισχύσει περισσότερο το χρώμα των ματιών σας, γιαυτό και συνήθως καταφεύγετε στα ασφαλή χρώματα όπως είναι τα μπλε. Το μπλε παρόλο που κατά κανόνα θεωρείται ένα έντονο χρώμα για μακιγιάζ, στα γαλάζια μάτια φαίνεται ουδέτερο ειδικά αν η απόχρωση είναι η ίδια με των ματιών. Γιαυτόν το λόγο στα παρακάτω μακιγιάζ για μπλε μάτια που σας προτείνω δεν αναφέρω καθόλου το μπλε, τα χρώματα που επέλεξα μπορούν να αναδείξουν και να τονίσουν οποιαδήποτε μπλε απόχρωση ματιών και να ενισχύσουν κάποια από τα χρώματα ματιών που σε πολλές περιπτώσεις δεν φαίνονται καθαρά.

Ο κύκλος του Ίττεν

μακιγιάζ για μπλε μάτια

Σύμφωνα με τη χρωματολογία, τα χρώματα που βρίσκονται απέναντι, αν τα βάλεις το ένα δίπλα στο άλλο κάνουν έντονη αντίθεση. Οπότε το μπλε όπως θα δείτε έχει απέναντι το πορτοκαλί και το κόκκινο. Αν δοκιμάσετε ένα μακιγιάζ ματιών με αυτά τα χρώματα, (marsala, κεραμιδί) αμέσως το βλέμμα σας θα γίνει πιο έντονο και γοητευτικό..

Πριν επιλέξετε κάποιο χρώμα με βάσει τον κύκλο, πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά και τα χρώματα της ίριδας των ματιών σας, γιατί μπορεί να υπάρχουν καφέ, πράσινα ή πορτοκαλί στίγματα. Αν έχετε κάποια από αυτά τα χρώματα στα μάτια σας και μάλιστα έντονα, αυτό θα σας δώσει περισσότερες επιλογές στα χρώματα.

Μακιγιάζ για μπλε μάτια Καφέ-bronze

καφε

μπρονζε μακιγιάζ για μπλε μάτια-7

 

Μοβ Μακιγιάζ για μπλε μάτια

καφε μακιγιάζ για μπλε μάτια-6

%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b6-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%b5-%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%b1

 

Ασημί μακιγιάζ για μπλε μάτια

ασημι μακιγιάζ για μπλε μάτια-2

κοκκινο μακιγιάζ για μπλε μάτια-1

 

Marsala Μακιγιάζ ματιών

ασημι μακιγιάζ για μπλε μάτια-9

μαρσαλα-μακιγιάζ για μπλε μάτια-10

Δείτε ακόμα:

Μακιγιάζ για Πράσινα Μάτια με 5 Χρώματα που τα Τονίζουν!