Καθημερινό Μικρο Μαυρο Φορεμα: τα καλύτερα της Αγοράς 2016-17

Μικρό Καθημερινό Μαυρο Φορεμα 2016-2017
View Gallery 22 Photos
μικρο μαυρο φορεμα 2016-2017
μικρο μαυρο φορεμα 2016-2017
μαυρο φορεμα 2016-2017
μαυρο φορεμα 2016-2017
ZARA ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ

Σίγουρα γνωρίζεις καλά πόσο πολύτιμο είναι ένα μικρό μαυρο φορεμα στην ντουλάπα σου. Είναι από αυτά τα πιο βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα που δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε γλυτώσουν από την πιο δύσκολη μέρα που δεν έχεις τι να φορέσεις.

Ας προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε ένα καθημερινο μικρο μαύρο φόρεμα. Ένα τέτοιο φόρεμα είναι ιδανικό για όλη τη μέρα από το πρωι ως το βραδυ. Εξυπηρετεί να το φορέσεις στη δουλειά, στη βόλτα αλλά και για ποτό. Δεν είναι πολύ κοντό, δεν είναι μακρύ, δεν είναι αμπιγιέ. Είναι δημιουργημένο από casual υφάσματα (περιλαμβάνονται οι boho δαντέλες) και μπορείς να το συνδυάσεις με τα sneakers σου, τα uncle boots, τα brogues, τις μπότες, τις γόβες, τα πέδιλα κτλ!

Ως διαχρονικό και κλασικό κομμάτι, το καθημερινό μικρο μαυρο φορεμα λίγες φορές θα χρειαστεί να το αντικαταστησεις γιατί η μόδα του δεν περνάει ποτέ. Στην περίπτωση όμως που θέλεις μια αλλαγή ή ακόμα αν αποφάσισες ότι χρειάζεσαι αυτό το βολικό διαχρονικό κομμάτι, εμείς βρήκαμε τα ομορφότερα μικρά μαύρα φορέματα της αγοράς και μάλιστα στις καλύτερες τιμές.

Άνοιξε τη photo gallery και δες: Μικρο Μαυρο Φορεμα: τα καλύτερα της Αγοράς 2016-17

Δείτε Ακόμα: