Τι να Φορεσω στο Πρώτο Ραντεβού- Ρίξε Χ στο Σεμνό & στο Χύμα!

Τι να φορεσω στο πρώτο ραντεβού;;;; Όλες οι γυναίκες έχουμε βρεθεί στο αδιέξοδο τι θα φορέσουμε στο πρώτο ραντεβού όταν μας ζητήσει κάποιος που φυσικά μας ενδιαφέρει να βγούμε και θέλουμε να είμαστε εντυπωσιακές..

Όλες έχουμε βρεθεί μπροστά από τη ντουλάπα δοκιμάζοντας ρούχα και δε μας αρέσει τίποτα. Μήπως είναι πολύ πολύ προκλητικό? είναι πολύ σεμνό? είμαι καθημερινή? φαίνομαι χύμα? φαίνομαι άγρια? μήπως.. Πολύ κουραστικό… γι αυτό θα σας δώσω κάποια styling tips για το πως να εντυπωσιάσετε τον άλλον χωρίς να αγχώνεστε μπροστά από τη ντουλάπα σας και να απελπίζεστε.

Τι να φορεσω για ποτό

-2

Αν σας ζητήσει να πάτε για ένα ποτάκι, έχετε χιλιάδες επιλογές στο να τον αφήσετε άφωνο με την εμφάνιση σας κ να τον γοητεύεσετε. Ανοίξτε τη ντουλάπα σας κ βγάλτε το αγαπημένο σας τζιν που νιώθετε κολακευμένη πάντα όταν το φοράτε σε βραδινές εξόδους (Τζιν Παντελονι με Γοβες: 11 Outfits για Ποτό).

Σκισμένο, ψηλόμεσο, ακόμα και κολλητό (προτάσεις για να φορέσετε τα skinny jeans), καμπάνα κάτω, να διαγραφεί τις καμπύλες σας, με ένα εξαιρετικά κάλο μπλουζάκι αν έχετε στη ντουλάπα σας, μεταξωτό, ψιλόφαρδυ ακόμα και ένα κολλητό μπλουζάκι.

τι να φορεσω

Μη ξεχνάτε οι άντρες γοητεύονται πολύ με τις γυναίκες που αγαπάνε τα ψηλοτάκουνα. Μπορείτε να φορέσετε ένα πέδιλο ακόμα μια γόβα ή ένα μποτάκι με χοντρό τακούνι.

τι να φορεσω-3

Μια άλλη εναλλακτική για ένα χαλαρό ποτάκι όπως θα το χαρακτηρίσει, είναι και η παντελόνα που συνδυάζεται εξίσου με κολλητό ακόμα και με φαρδύ μπλουζάκι  και με ένα εντυπωσιακό ψηλό παπούτσι. Ποτέ μη ξεχνάτε το αξεσουάρ σας, μια τσάντα φάκελος είναι πάντα εντυπωσιακή κ ευκολοφόρετη!

τι να φορεσω-1

Τι να φορεσω για Φαγητό

Αν σας ζητήσει να σας πάει για φαγητό εκεί μη δείξετε έλεος, όλες οι γυναίκες έχουμε ένα μαύρο φόρεμα στη ντουλάπα μας, είτε μακρύ είτε μίντι, όχι πολύ κοντό, μπορεί να είναι κολλητό όχι όμως πολύ ανοιχτό. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ..
Ακόμα μπορείτε να φορέσετε και φούστα κολλητή μίντι ψηλόμεση με ένα εντυπωσιακό φαρδύ πουκάμισο ή μπλούζα από πάνω.. αλλά μη ξεχνάτε πάντα να φοράτε ψηλό παπούτσι, είναι γοητευτικό και sexy..

%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%b2%ce%bf%cf%85-4

Θα πρότεινα αξεσουάρ στο χέρι η κάποιο όμορφο σκουλαρίκι.. Για πανωφόρι θα πρότεινα παλτό μακρύ η μέχρι το γόνατο σε χρώματα παστέλ, αν είστε ντυμένες στα μαύρα είναι chic και κάνεις υπέροχη αντίθεση, με ένα πολύ εντυπωσιακό φάκελο με έντονο χρώμα..

%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%b2%ce%bf%cf%85-6

Όσο για το μακιγιάζ και τα μαλλιά να είστε φυσικά βαμμένες (δείτε εδώ, 7 tips μακιγιάζ που αγαπούν οι άντρες) αλλά εντυπωσιακές βάλτε ένα έντονο κραγιόν κ κάντε ένα ανάλαφρο look στο μαλλί χωρίς να φαίνεστε στημένες αλλά αέρινες κ εντυπωσιακές..

Μαθήματα styling από την:
Ελένη Στρατηγοπούλου

3 Comments

Comments are closed