Εντυπωσιακά Νυφικά Νύχια – Επιλογές χωρίς Λευκό

Ποιος σκέφτηκε ότι τα εντυπωσιακά νυφικά νύχια είναι μόνο λευκά; Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε πείσουν για το αντίθετο!
Αν είσαι μία πιο απλή και neutral φυσιογνωμία τότε η επιλογή του νυφικού μανικιούρ θα σε οδηγήσει σε λύσεις που πλησιάζουν την προσωπικότητά σου. Για να πούμε την αλήθεια, τα λευκά νυφικά νύχια έχουν επικρατήσει για πολλά χρόνια στη μόδα, όμως η ανάγκη τα τελευταία χρόνια για τη διαφορετικότητα και την επιστροφή σε πιο φυσικές αλλά και ρομαντικές ρετρό επιλογές δημιούργησε την ανάγκη για neutral και vintage νυφικά νύχια και σχέδια.

Πότε να επιλέξουμε Νυφικά Νύχια σε Αποχρώσεις εκτός του λευκού

Εντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς Λευκό

  • Αν γενικά σου αρέσουν τα πιο φυσικά αποτελέσματα.
  • Αν έχεις μελαμψό δέρμα τότε το λευκό θα φωνάζει στα χέρια σου ενώ οι άλλες αποχρώσεις θα σε ολοκληρώσουν
  • Αν η επιλογή του νυφικού σου δεν είναι το τελείως λευκό χρώμα αλλά ένα σπασμένο ή nude ή με αποχρώσεις.
  • Αν είσαι πιο μοντέρνα και όχι λάτρης του καρα-παραδοσιακού.
  • Αν το νυφικό σου έχει 3D λουλούδια που είναι από τις top τελευταίες τάσεις
  • Αν παντρευτείς στο Δημαρχείο που σημαίνει απλότητα
  • Σε μεγαλύτερες ηλικίες
  • Μην ξεχνάμε ότι όσο βαραίνει το νυφικό (πχ μόνο δαντέλα) και τα statement αξεσουάρ, τόσο αλαφραίνει το μακιγιάζ και τα νύχια ώστε το σύνολο να μην παραφορτωθεί και χάσει τη γοητεία του. Από την άλλη μεριά σε ένα νυφικό φόρεμα με λιτή γραμμή, το τελευταίο πράγμα που θα του ταίριαζε είναι τα φορτωμένα και φανταχτερά λευκά νύχια.

Εντυπωσιακά Νυφικά Νύχια – Επιλογές χωρίς Λευκό

Οι Nude, Ροζ, Λιλά, Ασημί και αποχρώσεις του Πάγου στα νυφικά νύχια με διακόσμηση από πέρλες, στρας, ρομαντικά λουλούδια και γκλίτερ δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα συμβατικό λευκό νυφικό μανικιούρ. Αντιθέτως, μπορούν να ολοκληρώσουν εντυπωσιακά ένα σύνολο και να δώσουν την απαραίτητη λάμψη και κομψότητα στις πιο neutral ή διαφορετικές νύφες.

Εντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς ΛευκόΕντυπωσιακά Νυφικά Νύχια - Επιλογές-χωρίς Λευκό