Πώς να Φορέσω το Ψηλόμεσο Τζιν & Mom Jean

Όταν μιλάμε για ψηλόμεσα ή Mom jeans μιλάμε για περίπου το ίδιο πράγμα, με κάποιες πολύ μικρές διαφορές.. Δεν ξέρω ακριβώς τι μου αρέσει σε αυτά τα ψηλόμεσα τζιν, αλλά υπάρχει μία ιδιαίτερη γοητεία σε αυτά τα παντελόνια. Ίσως η απάντηση κρύβεται στη γραμμή τους, ίσως ο τρόπος που αγκαλιάζουν τη μέση δημιουργώντας την πολυπόθητη σιλουέτα κλεψύδρα. Πολλά ίσως… το μόνο σίγουρο είναι για το πως να φορέσω το ψηλόμεσο τζιν με στυλ, θα μας βοηθήσει αυτό το άρθρο.

Πως να φορέσω το Ψηλόμεσο τζιν

Με τι μπλουζάκι;

πως να φορέσω το ψηλόμεσο τζιν-4-womanoclock

Δοκιμάστε να τα φορέσετε με γυναικείες μπλούζες σε τρία στυλ. Με στενό μπλουζάκι ή ένα εφαρμοστό κορμάκι μέσα από το τζιν για να αναδείξει περισσότερο τις καμπύλες του σώματος.

πως να φορέσω το ψηλόμεσο τζιν-2-womanoclock

Με φαρδύ, ελαφρύ, βαμβακερό t-shirt ή τοπάκι σε σατέν ύφασμα για να προσθέσετε ένα πιο μοντέρνο και κομψό αποτέλεσμα.

πως να φορέσω το ψηλόμεσο τζιν-3-womanoclock

Τέλος με ένα κοντό αλλά χυτό μπλουζάκι ή πουλόβερ με λάστιχο ώστε να φαίνεται η μέση. Δοκιμάστε ψηλά τακούνια για να ενισχύσετε το νεανικό στυλ.

Με πουκάμισο

πως να φορέσω το ψηλόμεσο τζιν

Όταν σκέφτομαι πως να φορέσω το ψηλόμεσο τζιν, το πρώτο πράγμα που που έρχεται στο μυαλό είναι το πουκάμισο. Φορέστε το με μονόχρωμο, καρό, ριγέ ή τζιν πουκάμισο και θα έχετε πετύχει μονομιάς το τέλειο street style.

Boho style

πως να φορέσω το ψηλόμεσο τζιν-1-womanoclock

Αν επιλέξετε ένα ψηλόμεσο τζιν καμπάνα, αντί σε ίσια γραμμή και το συνδυάσετε με τζιν πουκάμισο, μπότα και τα κατάλληλα αξεσουάρ, τότε θα έχετε πετύχει ένα Boho ΣΤΥΛ. Προτείνω τα αξεσουάρ και το πανωφόρι να είναι σε καμηλό ή ταμπά χρώμα.

Πως να φορέσω τα skinny jeans

Πως να Φορεσω Δερματινη Φουστα & Παντελόνι

Πως να φορέσω τη ψηλόμεση φούστα

Πως να φορέσω την ολόσωμη φόρμα

Πως να Φορεσω το Κοκκινο Παντελονι – Χρωματικοί Συνδυασμοί

3 Comments

Comments are closed