(Έληξε) Super Διαγωνισμός με Πακέτα Περιποίησης Προσώπου! Δήλωσε Συμμετοχή

Πάγωσε το χρόνο στο πρόσωπό σου, με Αγνά & Φυσικά Προϊόντα Περιποίησης La vie Naturelle. Δώρα ομορφιάς από το Woman O’Clock σε συνεργασία με τη εταιρία καλλυντικών La vie Naturelle, αξίας 140 ευρώ !!!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μας, πες στη σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ και στη συνέχεια καταχώρησε το email σου (ΕΙΣΑΓΩΓΗ) και λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας. Στη συνέχεια κάνε Like στη σελίδα του Woman o’clock και στη σελίδα της La vie Naturelle.

Κάνε Share και αύξησε τις πιθανότητες να είσαι η νικήτρια του διαγωνισμού μας, κερδίζοντας επιπλέον συμμετοχές για κάθε ένα φίλο σου που θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό!

Το Woman O’clock δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερές να κερδίσουν τα παρακάτω δώρα:

  • Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο σετ περιποίησης με τα παρακάτω προϊόντα αξίας 86€ 

24ωρη Κρέμα προσώπου ενυδατική-αντιρυτιδική

krema-24-ores-prosopou

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 24ωρη κρέμα κατά των ρυτίδων των ελεύθ. Ριζών και της πρόωρης γήρανσης με φυσικά εκχυλίσματα φρούτων και φύλλων ελιάς , σύμπλεγμα πολλών βιταμινών , κολλαγόνο ελαστική και αμυγδαλέλαιο  για λάμψη και ζωντάνια. Για όλους τους τύπους δέρματος.

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμογή πρωί και βράδυ μετά από καλό καθαρισμό του προσώπου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αμυγδαλέλαιο, εκχυλίσματα ελίχρυσου, ροδιού, σύμπλεγμα βιταμινών, εκχύλισμα φύλλων ελιάς.

Kρέμα ματιών για Μαύρους κύκλους.

 

Κρέμα Ματιών για Μαύρους Κύκλους 17,40

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η Καφεΐνη σαν συστατικό στις κρέμες ματιών μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια ενώ το εκχύλισμα ροδιού έχει αντιγηραντικές , επανορθωτικές και αναγεννητικές ιδιότητες βοηθώντας την επανόρθωση της επιδερμίδας .

ΧΡΗΣΗ: Απλώνουμε την κρέμα ματιών κάνοντας κυκλικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: καστορέλαιο, καφεϊνη, κολλαγόνο, ροδόνερο

Ορός για άμεσο lifting

serum-lifting-ginger-siberian

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το ginseng Siberian είναι ένα δυνατό ενεργό συστατικό από εκχύλισμα της ρίζας τζίνσενγκ το οποίο απλώνοντάς το στο δέρμα κάνει άμεσο λίφτινκγ και διαρκεί  πολλές ώρες. Χρησιμοποιώντας τον ορό σύσφιξης πριν την ενυδατική σας κρέμα οι ρυτίδες θα μειωθούν σημαντικά και το δέρμα σας θα αποκτήσει και πάλι τη φωτεινότητα και τη λάμψη της νεότητας. Συστήνεται και χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την 24ωρη κρέμα προσώπου για καλύτερα αποτελέσματα.

ΧΡΗΣΗ: Απλώνουμε τοn ορό πρωί και βράδυ πριν την ενυδατική μας κρέμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ginseng Siberian, γλυκερίνη, Βιταμίνη Ε, αιθέριο έλαιο γιασεμιού.

Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου

galaktoma-xires-epidermides

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Πλούσιο γαλάκτωμα καθαρισμού με ανθόνερο και αιθέριο έλαιο λεβάντας με απαλές καθαριστικές ιδιότητες ακόμα και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Κατάλληλο για λιπαρές και μικτές επιδερμίδες.

ΧΡΗΣΗ: Πρωί και βράδυ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ανθόνερο λεβάντας, sodium lactate, αιθέριο έλαιο λεβάντας.

  • Ο δεύτερος νικητής θα λάβει το δεύτερο πακέτο, την 24ωρη κρέμα προσώπου /ενυδατική-αντιρυτιδική και την κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους αξίας 50€

  • Ο τρίτος νικητής θα έχει 10% έκπτωση σε κάθε του παραγγελία στο e-shop μας www.lavie-cosmetics.com για 6 μήνες.

 

10 Comments

Comments are closed