5 Τρόποι να Αποκτήσεις ένα Cozy Υπνοδωμάτιο

Αν σου αρέσει μια ζεστή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα τον χειμώνα υπάρχει τρόπος να την αποκτήσεις. Ένα υπνοδωμάτιο για να είναι cozy χρειάζεται μερικά βασικά χαρακτηριστικά. Μπορείς να ξεκινήσεις σταδιακά αυτές τις αλλαγές στο δικό σου υπνοδωμάτιο και σε ένα εύλογο διάστημα να αποκτήσεις το ζεστό υπνοδωμάτιο που ονειρεύεσαι. Ένα βήμα κάθε φορά θα σε φέρει πιο κοντά στο αποτέλεσμα.

5 Τρόποι να Αποκτήσεις ένα Cozy Υπνοδωμάτιο

#1. Σκεπάσματα με Layers και πολλά Μαξιλάρια

cozy-ypnodwmatio-9cozy-ypnodwmatio-135 Τρόποι να Αποκτήσεις ένα Cozy Υπνοδωμάτιο

Το στρώσιμο του κρεβατιού είναι αυτό που μπορείς να ξεκινήσεις για να δείξεις αμέσως μια ζεστή ατμόσφαιρα. Τα πολλά μαξιλάρια, 4 μεγάλα και μερικά μικρότερα για 2πλό κρεβάτι, και τα σκεπάσματα με ένα ριχτάρι είναι αυτά που συνθέτουν ένα cozy κρεβάτι.

#2. Cozy στοιχεία

cozy-ypnodwmatio-3cozy-ypnodwmatio-4cozy-ypnodwmatio-11

Ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσεις cozy δωμάτιο είναι να χρησιμοποιήσεις πλεχτά ή γούνινα στοιχεία. Ίσως ένα ριχτάρι ή χαλιά που δίνουν την αίσθηση της γούνας. Αυτά τα έχουμε συνδυάσει πολύ με το cozy style.

Ένα άλλο στοιχείο που μπορείς να εκμεταλευτείς είναι οι κουρτίνες ή τα στόρια. Εκτός από το χρώμα που θα επιλέξεις, πρέπει να ταιριάζουν και με τη χειμερινή εποχή. Κουρτίνες από χοντρό ύφασμα που δεν αφήνουν το φως να περάσει εύκολα είναι ιδανικές για το χειμώνα.

#3. Σκούρα χρώματα

5 Τρόποι να Αποκτήσεις ένα Cozy Υπνοδωμάτιο5 Τρόποι να Αποκτήσεις ένα Cozy Υπνοδωμάτιο

Ο χειμώνας είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τα σκούρα χρώματα στη διακόσμηση. Το ίδιο συμβαίνει όταν μιλάμε για cozy και ζεστασιά. Θερμά χρώματα στη διακόσμησ ή επιφάνειες από ξύλο μπορούν να αποδώσουν μια απρόσμενη ζεστασιά στο υπνοδωμάτιο. Αυτό μπορεί να είναι ένας βαμμένος τοίχος ή μία textured επιφάνεια από ξύλο ή πέτρα. Μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε σκούρα σκεπάσματα, κουρτίνες, έπιπλα ή διακοσμητικά

#4. Ταπετσαρία

5 Τρόποι να Αποκτήσεις ένα Cozy Υπνοδωμάτιο

Η ταπετσαρία είναι ένα άλλο κομμάτι που μπορεί να μας βοηθήσει σε μια cozy κρεβατοκάμαρα. Οι ταπετσαρίες είναι υπέροχες όταν δένουν με το σύνολο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον τοίχο ή σε παλιά έπιπλα. Δες εδώ: Ταπετσαρια Τοιχου: 10+ Τρόποι να τη Χρησιμοποιήσεις Αλλιώς!

#5. Τζάκι στο υπνοδωμάτιο

cozy-ypnodwmatio-1
5 Τρόποι να Αποκτήσεις ένα Cozy Υπνοδωμάτιο-womanoclock

5 Τρόποι να Αποκτήσεις ένα Cozy Υπνοδωμάτιο

Είτε ένα πραγματικό τζάκι, είτε ένα τεχνητό, είναι σίγουρο πως θα κάνει τη δουλειά του. Δεν υπάρχει πιο cozy γωνιά από αυτή του τζακιού. Όχι ότι είναι απολύτως απαραίτητο αυτό το στάδιο για το cozy υπνοδωμάτιο αλλά αν έχεις τη δυνατότητα και το χώρο, πραγματικά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!