Μία πολύ απλή συνταγή που θα λατρέψουν όσοι αγαπάνε τη φέτα. Τραγανή στο τηγάνι με φύλλο κρούστας μέλι και σουσάμι.
Φέτα Τηγανητή με Μέλι
Υλικά:
- 4 κομμάτια φέτα κομμένα
- 2 φύλλα κρούστας κομμένα στη μέση κατά πλάτος
- 2 κουτ σούπας σουσάμι
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
Εκτέλεση:
Τυλίγουμε τη φέτα αναδιπλώνοντας τα πλαϊνά του φύλλου έτσι ώστε να σχηματιστεί φάκελος. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τους 4 φακέλους. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το μέλι με το ξύδι ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε στους φακέλους τη σάλτσα μελιού και πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο σουσάμι.
Δείτε ακόμα: