Κοτόπουλο με Πιπεριές και Κρέμα Γάλακτος

Σήμερα φτιάχνω κοτόπουλο με πιπεριές και κρέμα γάλακτος, για να φάμε γρήγορα και κυρίως νόστιμα.. Το μυστικό σε αυτό το πιάτο είναι το κρεμώδες τυρί που θα δώσει ιδιαίτερη και πλούσια γεύση στη σάλτσα μας. Συνοδέψτε το με ρύζι σπυρωτό.

Κοτόπουλο με Πιπεριές και Κρέμα Γάλακτος

Υλικά:

  • 2 Κοτόπουλο στήθος σε κομματάκια
  • 300γρ κρέμα γάλακτος
  • Κόκκινη πιπεριά, κίτρινη, πορτοκαλί
  • 1 μικρό κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια κομμένα
  • Θυμάρι αλάτι πιπέρι
  • Λίγο κονιάκ η ουίσκι για να το σβήσουμε
  • 2 κουταλιές της σούπας φιλαδέλφεια

Κοτόπουλο με Πιπεριές και Κρέμα Γάλακτος-womanoclock-1

Εκτέλεση:

Σοτάρω αρχικά σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το κοτόπουλο και το βάζω στην άκρη. Σοτάρω τώρα τις πιπεριές και τα μανιτάρια και μόλις είναι έτοιμα ρίχνω και το κοτόπουλο. Σβήνω με το αλκοόλ και δυναμώνω τη φωτιά να εξατμιστεί. Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και μόλις είναι έτοιμο ρίχνω την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνω τη φωτιά να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά. Ρίχνω δύο κουταλιές τις σούπας τυρί φιλαδέλφεια, το ανακατεύω και αφήνω ακόμα 5-10 λεπτά και κλείνω το μάτι.