Προϊόντα & Ενυδατικές Κρέμες Πριν το Μακιγιάζ και πως να τα Χρησιμοποιήσεις

Το μακιγιάζ αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά που έχουμε αλλά και καλύπτει τις ‘ατέλειες’ του προσώπου μας. Για να πετύχουμε ένα τέλειο μακιγιάζ θα πρέπει να έχουμε και ένα περιποιημένο πρόσωπο. Η αισθητική και το μακιγιάζ είναι αλυσίδες που καταλήγουν σε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Αρχικά πριν ξεκινήσουμε να τοποθετούμε το foundation δηλαδή το make-up πρέπει σαν βάση να έχουμε τοποθετήσει τη κρέμα μας ή το serum μας το οποίο δεν αφήνει λιπαρότητα. Έπειτα αφήνουμε την επιδερμίδα να απορροφήσει πρώτα το καλλυντικό προϊόν και στη συνέχεια τοποθετούμε το make-up μας. Ανάλογα με τη μορφολογία του προσώπου μας δίνουμε και το κατάλληλο μακιγιάζ.

Τα δέρματα τα οποία είναι λιπαρά καλό θα ήταν να χρησιμοποιούν matt προϊόντα τα οποία δεν επιτρέπουν την λιπαρότητα να εμφανιστεί . Τα δέρματα τα οποία είναι μεικτά εξίσου καλό θα ήταν να τοποθετούν matt προϊόντα. Τα δέρματα τα οποία είναι ξηρά δεν χρειάζεται να αγχώνονται για τη διατήρηση του μακιγιάζ τους καθώς είναι δέρματα στα οποία διατηρείται το μακιγιάζ όμως έχουν ανάγκη από την κατάλληλη περιποίηση της επιδερμίδας τους. Οι κανονικές επιδερμίδες είναι πολύ τυχερές , διότι δεν εμφανίζουν ιδιαίτερη λιπαρότητα και με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης διατηρούν το μακιγιάζ περισσότερο χρόνο.

Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται περιποίηση, από εκεί και πέρα η αισθητικός σας θα σας προτείνει την ανάλογη, αφού πρώτα κάνει διάγνωση του δέρματός σας. Τέλος οι γυναίκες καθώς είμαστε ένα απαιτητικό φύλλο προσέχοντας ιδιαίτερα την επιδερμίδα μας και δίνοντας βάση στην απόλυτη περιποίηση θα έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα και στο μακιγιάζ μας.

Ευχαριστούμε την Κα. Σιαραγγού Ζωή Κοσμετολόγο και Αισθητικό της εταιρίας La vie Naturelle για το άρθρο και τις συμβουλές περιποίησης που μοιράστηκε μαζί μας! Δείτε ακόμα το άρθρο της:

logo