Gwyneth Paltrow: Βάλτε «αυγά» στον Κόλπο σας για να Ανεβάσετε τη Λίμπιντο

Γκουίνεθ Πάλτροου: Βάλτε «αυγά» στον κόλπο σας για να ανεβάσετε τη λίμπιντο - womanoclock

Καλύτερες μέρες στη σεξουαλική ζωή προβλέπει η ηθοποιός

Την πρότασή της για την αντιμετώπιση της αρνητικής ενέργειας και την βελτίωση της σεξουαλικής ζωής των γυναικών καταθέτει η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ, Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η 44χρονη ηθοποιός, η οποία ασχολείται με το σάιτ Goop, προτείνει στις γυναίκες να τοποθετούν αυγά στον κόλπο τους εάν θέλουν να δουν καλύτερες μέρες στη σεξουαλική τους ζωή.

Φυσικά, δεν πρόκειται για πραγματικά αυγά, αλλά για κινεζικές πέτρες που λέγονται «Jade and Rose Quartz Eggs» και η ίδια υποστηρίζει ότι αυξάνουν τους οργασμούς, την ελαστικότητα του κόλπου και τη γυναικεία ενέργεια, απορροφούν την αρνητική ενέργεια ενώ προσφέρουν και ορμονική ισορροπία.

Γκουίνεθ Πάλτροου: Βάλτε «αυγά» στον κόλπο σας για να ανεβάσετε τη λίμπιντο

Για να δει αποτελέσματα μια γυναίκα, πρέπει να ακολουθήσει το κινεζικής επιρροής μυστικό για ένα μήνα καθημερινά σύμφωνα με την Daily Mail. Μετά το τέλος αυτού του χρονικού διαστήματος, ο κύκλος σταθεροποιείται, ενώ η γυναίκα γίνεται πιο ελκυστική.

Τα αυγά απευθύνονται σε σεξουαλικά ενεργές γυναίκες όλων των ηλικιών, ενώ κανείς μπορεί να κοιμηθεί και με αυτά.

Η γνωστή ηθοποιός ξεκαθαρίζει στις γυναίκες να βάζουν τις πέτρες πάνω στο αιδοίο τους και όχι μέσα. Όπως δηλώνει η ίδια, μάρτυρες που ακολούθησαν την κινεζική αυτή «θεραπεία», αποκάλυψαν ότι σταθεροποίησαν τις ορμόνες τους και τους… παλμούς του σώματός τους, αύξησαν τη λίμπιντό τους και έρχονταν σε συχνούς οργασμούς.

Τόσο η Γκουίνεθ Πάλτροου, όσο και άλλες γυναίκες, κουβαλούν τα «αυγά» στις τσάντες τους κάθε μέρα, καθώς αισθάνονται τη θετική ενέργεια που εκπέμπουν και τις κάνει να νιώθουν πιο ελκυστικές και σέξι! Άλλες έχουν δημιουργήσει εντός των διαμερισμάτων τους «ναούς», καίγοντας αρωματικά κεριά και λάδια.

Όσο για το κόστος; Περίπου 150 ευρώ και για τις δύο πέτρες και σύμφωνα μα τα δημοσιεύματα γίνονται ανάρπαστες.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία… Κρυφά Οφέλη του Σεξ

newsbeast