Μακιγιάζ 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι Best Trends

Μακιγιάζ 2017 άνοιξη καλοκαίρι και αυτά είναι τα καλύτερα trends που ξεχώρισαν και θα φορεθούν περισσότερο το καλοκαίρι. Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις τάσεις στο μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα χρώματα των μαλλιών και τη μόδα.

Mακιγιάζ 2017 άνοιξη καλοκαίρι

1. Ματ χείλη

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock

Ας ξεχάσουμε το γυαλιστερό κραγιόν! Άνοιξη Καλοκαίρι 2017 και είναι η εποχή των ματ χρωμάτων σε τόνους ροζ, μοβ, σκούρο κόκκινο ή φωτεινό πορτοκαλί.

2. Ευδιάκριτα Μάτια

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock-6

Τα Makeup trends άνοιξη καλοκαίρι 2017, θέλουν τα μάτια να είναι ευδιάκριτα. Πορτοκαλί σκιές, έντονα φωτεινά χρώματα, και οτιδήποτε άλλο έντονο σας βοηθά να γίνετε ελκυστικές και να τραβήξετε τα βλέμματα.

3. Μουτζουρωμένο Smokey

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock-9

Ένα ακόμα make-up Trend Άνοιξη Καλοκαίρι 2017 έρχεται για να εντυπωσιάσει.  Έντονα και μουτζουρωμένα μάτια, βαμμένα σε μαύρο ή καφέ, καλύπτουν το πάνω και κάτω βλέφαρο και είναι τόσο καλά σβησμένα που δίνουν την αίσθηση του μουτζουρωμένου.

4. Natural Makeup

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock-4

Μινιμαλιστικό στυλ μακιγιάζ με απλές γραμμές, είναι κομψό, θηλυκό και το σημαντικότερο, φυσικό. Οι σχεδιαστές επιλέγουν πολύ ελαφρύ στρώμα για τη βάση, δημιουργούν φως στα μάτια και λίγο απαλό ρουζ στα μάγουλα.

5. Φωτεινά χρώματα

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock-5

Την επερχόμενη σεζόν πολλοί σχεδιαστές προτιμούν τα φωτεινά χρώματα για να τονίζουν διάφορα σημεία του προσώπου. Μερικές από τις προτάσεις του μακιγιάζ 2017 άνοιξη καλοκαίρι θα είναι, ροζ χείλη, φωτεινά ροζ ή κόκκινα μάτια, και ανοιχτό μπλε. Όλα αυτά δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας.

6. Απαλό δέρμα

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock-7

Δέρμα απαλό και λείο με ημιδιαφανές πούδρες και βάση προσώπου σε υγρή μορφή, θα δημιουργήσει ένα τέλειο ξεχωριστό πρόσωπο ..

7. Tόνοι του Ροζ

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock-8

Το ροζ χρώμα θα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις μακιγιάζ 2017 άνοιξη καλοκαίρι.  Το ροζ χρώμα χρησιμοποιείται για τα μάτια, τα χείλη, τα μάγουλα, σε πολλές από τις αποχρώσεις του όπως το σκούρο φούξια, το φωτεινό τριανταφυλλί κλπ.

8. Τόνοι του καφέ

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock-3

Τα καφέ χρώματα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και ίσως από τις πρώτες επιλογές χρωμάτων που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να ζεστάνουν το πρόσωπο. Έτσι και φέτος στο μακιγιάζ 2017 άνοιξη καλοκαίρι θα  δούμε τα ζεστά γήινα χρώματα και τις μπρονζέ αποχρώσεις να κυριαρχούν.

9. Πυκνές Βλεφαρίδες

makigiaz-trends-anoixi-2017-womanoclock-1