Golden Rose: το πιο Σταθερό Ματ Κραγιόν που φόρεσες ποτέ

Golden Rose: το πιο Σταθερό Ματ Κραγιόν που φόρεσες ποτέ

Ότι και να σου πω γι αυτό το lipstick είναι λίγο. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο πριν 1 χρόνο αγόρασα ένα κόκκινο κραγιόν από το σούπερ μάρκετ γιατί μου έκανε εντύπωση το υπέροχο φλογερό του χρώμα. Όταν το δοκίμασα δε μπορούσα να φανταστώ πόσο καλή επιλογή είχα κάνει – το καλύτερο σταθερό ματ κραγιόν ever! όχι μόνο γιατί δεν έχασε το χρώμα του, δεν αλλοιώθηκε και δεν χρειάστηκε να το ανανεώσω το ίδιο βράδυ αλλά και για την τιμή που το αγόρασα: μόλις 5€ (τώρα το αγοράζω 4,50€ από εδώ).

Για να μη λέω πολλά πολλά την επόμενη ημέρα αγόρασα άλλα 4 χρώματα υγρό ματ κραγιόν (δεν είχε άλλα το σούπερ μάρκετ), ακόμη ένα velvet mat κραγιόν της ίδιας εταιρίας και επιπλέον για τις φίλες μου, τόσο ικανοποιημένη έμεινα.

Η εταιρία Golden Rose μου ήταν άγνωστη μέχρι τότε. Συνηθισμένη να αγοράζω ακριβά επαγγελματικά κραγιόν για να είναι πολύ σταθερά δεν φαντάστηκα ποτέ ότι με μόλις 4,50 ευρώ θα έχω το πιο σταθερό ματ κραγιόν που κυκλοφορεί, γι αυτό σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αγοράζω τα ματ κραγιόν/lipstick Golden Rose από εδώ με μόλις 4,50€. Θέλω πολύ να πείτε και τη δική σας γνώμη σχετικά με αυτά τα υγρά κραγιόν ή αν έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο από αυτή την εταιρία.

Από την ίδια εταιρία έχω εντυπωσιαστεί επίσης με τα VELVET MATTE CRAYON. Δείτε τα όλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

Υγρό Σταθερό Ματ Κραγιόν GOLDEN ROSE

Golden Rose: τα πιο Σταθερά Ματ Κραγιόν που φόρεσες ποτέ

LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK GOLDEN ROSE 4,50€

VELVET Ματ Κραγιόν Golden Rose

Golden Rose: τα πιο Σταθερά Ματ Κραγιόν που φόρεσες ποτέ

VELVET MATTE LIPSTICK GOLDEN ROSE 3.40€