Υλικά:
- 3 μεσαίες μελιτζάνες τσακωνικές η φλάσκες
- 3-5 κ.σ. ξίδι
- 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες ψητές
- Ελαιόλαδο όσο πάρει
- Αλάτι πιπέρι
- 1 κ.σ μαγιονέζα
- 1 κ.σ μαιντανό
Εκτέλεση:
Περάστε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές πρώτα από το φούρνο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις μεριές. Μόλις είναι έτοιμες αφαιρέστε τα σπόρια και προσθέστε το λάδι. Ψιλοκόψτε τις πιπεριές και προσθέστε τις μαζί με το σκόρδο το γιαούρτι, τι μαγιονέζα και το ξύδι ανακατεύοντας προσεκτικά. Στο τέλος προσθέστε μαιντανό ψιλοκομμένο και λίγη σάρκα από ντομάτα φρέσκια για ντεκόρ.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..