Σικάτα & Απλά Σχέδια Νυχιών Αγίου Βαλεντίνου για να Ξεφύγεις απ΄το Κόκκινο!

Σύμφωνα με τη παράδοση το κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα και δεν θα μπορούσε να λείπει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τα σχέδια νυχιών Αγίου Βαλεντίνου έχουν ταυτιστεί και αυτά με το κόκκινο χρώμα, που θεωρείται το πιο αντιπροσωπευτικό..

Σήμερα σας έχω μία διαφορετική προσέγγιση ως προς το μανικιούρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πιστεύω πως θα σας αρέσει πολύ!! Πάντα ψάχνουμε νέους τρόπους να ξεφεύγουμε από τα καθιερωμένα, να ψαχνόμαστε και να είμαστε ένα βήμα μπροστά σε νέες ιδέες και αλλαγές..

Εναλλακτικά λοιπόν, Chic & simple σχέδια νυχιών Αγίου Βαλεντίνου που είναι ένα και ένα και μου πήρε αρκετό χρόνο να τα βρω. Αυτά τα nail designs για του Αγίου Βαλεντίνου σίγουρα θα σας εμπνεύσουν ώστε να δημιουργήσετε και άλλα παρόμοια. Ο συνδυασμός του μαύρου με το nude, χρυσό, ασημί κυριαρχεί και είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Μία επιπλέον διακόσμηση με στρας θα κάνει το μανικιούρ σας ακόμα πιο γιορτινό και θα προσελκύσει το ενδιαφέρον στα νύχια σας. Απολαύστε τα εξελιγμένα και σύγχρονα σχέδια νυχιών Αγίου Βαλεντίνου με μοναδική κομψότητα και αριστοκρατική απλότητα .

Σχετικά άρθρα:

Ο Άγιος Βαλεντίνος στα Πόδια σας! Σχέδια Νυχιών για το Πεντικιουρ σας
Εσύ ποιο Μανικιούρ θα Διαλέξεις για τον Βαλεντίνο σου?
Ρομαντικά Σχέδια Νυχιών για του Αγίου Βαλεντίνου και όχι Μόνο

 

Σχέδια Νυχιών Αγίου Βαλεντίνου

sxedia nyxiwn gia to valentino (2)
σχέδια νυχιών Αγίου Βαλεντίνου
sxedia nyxiwn gia to valentino (6)
σχέδια νυχιών Αγίου Βαλεντίνου
sxedia nyxiwn gia to valentino (10)
σχέδια νυχιών Αγίου Βαλεντίνου
sxedia nyxiwn gia to valentino (11)
σχέδια νυχιών Αγίου Βαλεντίνου

sxedia nyxiwn gia to valentino (3)sxedia nyxiwn gia to valentino (4)sxedia nyxiwn gia to valentino (5)sxedia nyxiwn gia to valentino (7)sxedia nyxiwn gia to valentino (8)sxedia nyxiwn gia to valentino (9)sxedia nyxiwn gia to valentino (12)sxedia nyxiwn gia to valentino (13)sxedia nyxiwn gia to valentino (14)sxedia nyxiwn gia to valentino (15)sxedia nyxiwn gia to valentino (16)υsxedia nyxiwn gia to valentino (17)sxedia nyxiwn gia to valentino