Το Καλύτερο Φυσικό “Φάρμακο” που Καθαρίζει το Έντερο

Το Καλύτερο Φυσικό "Φάρμακο" που Καθαρίζει το Έντερο

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα φυσικό, πολύ αποτελεσματικό καθαρτικό που μπορείτε να ετοιμάσετε από την κουζίνα του σπιτιού σας; Τα δαμάσκηνα είναι μεγάλη πηγή φυτικών ινών που μπορούν να μαλακώσουν το έντερο και να ανακουφίσουν από τη δυσκοιλιότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένου ότι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό καθαρτικό.

Η φυσική συνταγή

  • 150 γρ. χουρμάδες χωρίς κουκούτσι (1 φλιτζάνι)
  • 150 γρ. δαμάσκηνα (1 φλιτζάνι)
  • 5 φλιτζάνια βραστό νερό.

Προετοιμασία και Τρόπος Χρήσης:

Κόψτε τους χουρμάδες και τα δαμάσκηνα σε μικρά κομμάτια, και προσθέστε τα στο βραστό νερό.
Σιγοβράστε το μείγμα μέχρι να μειωθεί το νερό.
Θα πρέπει να καταναλώνονται το πρωί.
Αυτό το παρασκεύασμα μπορεί να καταναλωθεί από όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία. Μπορείτε ακόμη και να το τρώτε με γιαούρτι, δημητριακά ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει.

Εναλλακτική Διαδικασία

Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε δαμάσκηνα σε ένα βάζο με νερό και να τα αφήσετε όλη τη νύχτα να μουσκέψουν, στη συνέχεια, το επόμενο πρωί να τα καταναλώσετε.

Συμβουλές

Η κατανάλωση αυτών των τροφών πλούσιων σε φυτικές ίνες, πίνοντας άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, βοηθά στην πρόληψη της δυσκοιλιότητας.

Μπορείτε να αυξήσετε την πρόσληψη φυτικών ινών στη διατροφή σας, και αν δεν ανακουφιστείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε ορισμένες στάσεις γιόγκα.

Αν έχετε δυσκοιλιότητα συχνά, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ένας άλλος τρόπος είναι να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε με ένα ζεστό μπάνιο για να βοηθήσετε τα έντερα να κάνουν τη δουλειά τους.

Λεμόνι με νερό βοηθά να μαλακώσει το έντερο και διευκολύνει την κινητικότητα του.

Είναι σημαντικό όταν κάνετε κάποια από αυτές τις μεθόδους να βρίσκεστε κοντά από την τουαλέτα, δεν γνωρίζετε πότε θα τη χρειαστείτε.

Εάν οι πληροφορίες είναι χρήσιμες ή νομίζετε ότι ορισμένοι από τους συγγενείς ή τους φίλους σας θα είναι σε θέση να ακολουθήσουν τη μέθοδο παρακαλώ μοιραστείτε το.

Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας.

via