Τα 5 τοπ Jackets της Άνοιξης για τα πιο Stylish Κορίτσια

Τα 5 τοπ Jackets της Άνοιξης για τα πιο Stylish Κορίτσια

Το jacket ένα από τα must-have κομμάτια της άνοιξης και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Το jacket μπορεί να σου χαρίσει το πιο stylish outfit αν το συνδυάσεις σωστά με το υπόλοιπο σύνολο. Είναι κομμάτια διαχρονικά που οι περισσότερες έχουμε είδη ένα από αυτά στην ντουλάπα μας και φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις εποχές.

Το χειμώνα τα jackets συνδυάζονται με άλλα πανωφόρια και απογειώνουν το layering ενώ την άνοιξη  ή το φθινόπωρο δημιουργούν τα πιο απρόσμενα outfits  για τις πιο stylish εμφανίσεις στην αλλαγή της σεζόν.

#1. Biker Jacket

Το έχουμε δει φορεμένο με t-shirts, με jeans αλλά και με midi/maxi φορέματα ή φούστες. Το biker jacket κερδίζει το γυναικείο κοινό όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια και η επιλογή του μαύρου χρώματος δε θα σε βγάλει ποτέ εκτός μόδας.

#2. Bomber jacket

Από ότι υλικό ή σχέδιο και αν είναι φτιαγμένο το bomber jacket, παραμένει ένα από τα κορυφαία πανωφόρια όλων των εποχών. Φοριέται με τα πάντα είτε στη δουλειά, είτε στη βραδινή έξοδο είτε στο γυμναστήριο.

Διαβάστε ακόμα: Τα 6 must have Κομμάτια για την Αλλαγή της Σεζόν

Bomber Jackets για την άνοιξη

#3. Denim jacket

Το τζάκετ που έχει μείνει για χρόνια μέσα στη ντουλάπα μας είναι το αγαπημένο μας και διαχρονικό denim jacket. Ένα κομμάτι που φοριέται άνετα με φορέματα, δαντελωτά μπλουζάκια και όλα τα casual pieces. Φόρεσέ το στην αλλαγή της σεζόν και μείνε ήσυχη ότι αυτό το κομμάτι δε θα προδώσει ποτέ το στιλ σου.

Denim Jackets για την άνοιξη

#4. Army Jacket

Ένα military jacket σε χακί χρώμα θα σου δώσει χαρακτήρα και θα αναδείξει την πιο δυναμική πλευρά σου. Οι επιλογές στο να επιλέξεις ένα τέτοιο τζάκετ είναι πολλές, από bomber jacket, oversized, με κέντημα, με μεγάλα κουμπιά, με κρύσταλλα ή patches. Συνδυάζεται με demin jeans, πουκάμισα, T-shirts και με όλα τα λευκά ή μαύρα ρούχα.

Army Jackets για την άνοιξη

#5. Business Jacket

Είναι το κομμάτι που μπορεί να αναβαθμίσει το ανοιξιάτικο business look σου ή το street style της πόλης. Το business style το βλέπουμε κάθε σεζόν στα runways μόδας. Φορώντας ένα σακάκι στις καθημερινές σου ανοιξιάτικες εμφανίσεις με denim jeans ή classic crop παντελόνια είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ανδρόγυνο look που τόσο αγαπάμε.

Business Jackets για την άνοιξη

Διαβάστε ακόμα: