Θέλεις τα Μαλλιά σου κάτω την Ημέρα του Γάμου σου; Δοκίμασε αυτά τα Looks

Απλά νυφικά χτενίσματα

Είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα και να σκεφτείς ότι στο γάμο σου χρειάζεσαι κότσους και περίτεχνα χτενίσματα. Τα τελευταία χρόνια αυτός ο μύθος έχει καταρριφθεί και το ξέρεις πολύ καλά. Τα απλά νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω είναι στην καλύτερη εποχή τους.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι γάμοι γίνονται τα καλοκαίρια  κοντά στην παραλία με σανδάλια και απλά νυφικά φορέματα. Ή ακόμα και το χειμώνα οι τάσεις στα μαλλιά είναι πιο λιτές σε σχέση με παλαιότερα. Τα νυφικά με δαντέλα, boho, νυφικά σαν φορέματα, σε Α γραμμή και πολλά άλλα….. Σε αυτές τις περιπτώσεις το χτένισμα που χρειάζεσαι για το γάμο σου είναι με τα μαλλιά κάτω. Και δε βρίσκω το λόγο γιατί να μην το επιλέξεις. Τα slicked μαλλιά βρίσκονται στις κορυφαίες τάσεις των μαλλιών για την άνοιξη/καλοκαίρι 2017 – τόλμησε να τα χτενίσεις έτσι την ημέρα του γάμου σου για ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό αποτέλεσμα!

Αν θέλεις απλά νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω την ημέρα του γάμου σου εμπνεύσου από αυτά τα παρακάτω looks. Προσθέτοντας μερικά λουλούδια ή ένα στέμμα στα μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και προσιτό στη σημερινή εποχή.

Απλά Νυφικά Χτενίσματα

Απλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑνάλαφρα νυφικά χτενίσματαΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΜοντέρνα νυφικά χτενίσματαΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΑνέμελα νυφικά χτενίσματαΑπλά Νυφικά χτενίσματα με τα μαλλιά κάτωΜοντέρνα νυφικά χτενίσματαΜοντέρνα νυφικά χτενίσματαΝυφικά χτενίσματα