18 Styles για το Γυμναστήριο που όμως τα Φοράς όλη μέρα

Τα πιο fitness styles είναι δημοφιλή στη σημερινή εποχή. Όχι μόνο γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει πια πως το γυμναστήριο και γενικά η άσκηση είναι τρόπος ζωής, αλλά και για την άνεση που προσφέρουν τα συγκεκριμένα αθλητικά ρούχα.

Ίσως μέχρι τώρα να μη σε απασχολούσε ιδιαίτερα για το πως θα ντυθείς στο γυμναστήριο, από σήμερα όμως θα αλλάξεις σίγουρα γνώμη. Η αθλητική μόδα έχει να δώσει πολλά τόσο στην υγεία, την ψυχολογία και στο στιλ. Ειδικά σχεδιασμένα κομμάτια για κάθε διαφορετικό είδος προπόνησης σημαίνει ότι από κάθε κομμάτι μπορείς να αντλήσεις ενέργεια για μοναδικές επιδόσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι η γιόγκα έχει ειδικά σχεδιασμένα κολάν για τις ανάγκες της προπόνησης – και όχι μόνο αυτή.

Εδώ και αρκετό καιρό το αθλητικό στιλ είναι μια επιλογή για καθημερινές εμφανίσεις. Με τον ίδιο τρόπο που προσέχουμε το καθημερινό μας street style άλλη τόση προσοχή χρειάζεται να δώσουμε και στην επιλογή των αθλητικών μας ρούχων (μην ξεχνάμε και τα μαλλιά). Δεν έχει σημασία αν πηγαίνεις απλά στο γυμναστήριο, σημασία έχει ότι θέλουμε να προσέχουμε το στιλ μας και τον εαυτό μας κάθε ώρα της ημέρας. Άλλωστε με τα ρούχα του γυμναστηρίου μπορούμε πριν να πάμε για καφέ και για ψώνια. Δεν είναι λίγες οι φορές που θαυμάσαμε τις celebrities για το πως ντύνονται στο γυμναστήριο. Ειδικά τα αθλητικά looks της Gigi είναι το κάτι άλλο – δες παρακάτω.

18 Styles για το Γυμναστήριο

Δες μερικά στιλ για το γυμναστήριο που θα δείχνεις υπέροχη κάθε στιγμή.

Styles για το Γυμναστηρίο που όμως τα Φοράς όλη μέραStyles για το Γυμναστηρίο που όμως τα Φοράς όλη μέραStyles για το Γυμναστηρίο που όμως τα Φοράς όλη μέραStyles για το Γυμναστηρίο που όμως τα Φοράς όλη μέραStyles για το Γυμναστηρίο που όμως τα Φοράς όλη μέραStyles για το Γυμναστηρίο που όμως τα Φοράς όλη μέρα