Μπακαλιάρος με σκορδαλιά μμμ, τώρα που πλησιάζει και η 25 Μαρτίου είναι ευκαιρία να φάμε αυτό το φαγητό. Η σκορδαλιά μου είναι με ψωμί που το προτιμώ απ’τη πατάτα (δεν με λιγώνει) και με καρύδια.
Σκορδαλιά
Υλικά:
- 5-6 σκελίδες σκόρδο ανάλογα πως μας αρέσει
- 1 φρατζόλα ψωμί χωρίς κόρα
- 100γρ καρύδια αλεσμένα
- Ελαιόλαδο όσο πάρει ( περίπου 1 φλιτζ)
- 3 κ.σ. ξίδι
Διαδικασία
Mουλιάζουμε το ψωμί σε μία λεκάνη με νερό,αφαιρούμε την κόρα και το στύβουμε πολύ καλά.
Στο μούλτι αλέθουμε το σκόρδο και τα καρύδια. Στο μίξερ ρίχνουμε το πολτοποιημένο σκόρδο και το ψωμί και αλέθουμε.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ξύδι μέχρι να πετύχετε μία απαλή υφή.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..