Ξανθά χρώματα μαλλιών: 12 Διάσημες Αποχρώσεις όλων των Εποχών

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στις ξανθές και θα δούμε τα πιο διάσημα και ωραιότερα ξανθά χρώματα μαλλιών όλων των εποχών. Αν είστε ξανθιά ή ετοιμάζεται να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, είναι πολύ σημαντικό να μάθετε ποιες είναι οι βασικές αποχρώσεις του ξανθού και μπορεί να σας πηγαίνουν ώστε να κάνετε την επιλογή σας.

Τα Ξανθά χρώματα μαλλιών είναι από τα πιο ελκυστικά χρώματα.. Είναι φωτεινά, εντυπωσιακά και χωρίς να το θέλουν τραβούν την προσοχή! Έχουν μία τεράστια γκάμα αποχρώσεων και τεχνικών αλλά εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε στα δημοφιλέστερα χρώματα και όχι στις τεχνικές, balayage, ombre, ανταύγειες κλπ.

Οι κλασσικές χρυσές αποχρώσεις σε διάφορους τόνους μαζί με τα ζεστά χρώματα της καραμέλας και του χαλκού, γλυκαίνουν όμορφα το πρόσωπό μας. Το ξανθό της Σουηδίας, το πλατινέ και το γκρι ανήκουν στις πιο ψυχρές και ανοιχτές αποχρώσεις του ξανθού, ενώ το ξανθό του βουτύρου, το babyblonde, της άμμου και το σαντρε ανήκουν στους μεσαίους τόνους του ξανθού και δείχνουν σαφώς πιο φυσικά.. Η επιλογή είναι δική σας!!!

Ξανθά χρώματα μαλλιών

1# Ξανθό σαντρέ χρώμα στα μαλλιά

2# Ξανθό γκρι

3# Ξανθό μελί


4# Ξανθό πλατινε χρώμα μαλλιών

5# Babyblonde

6# Ξανθό μπεζ της άμμου

7# Ξανθό χρυσαφί

8# Ξανθό της Σουηδίας

9# Ξανθό καραμέλα

10# Ξανθό σκούρο

11# Ξανθό Χάλκινο

12# Ξανθό Βουτυρου – Κρέμας