Οι πιο Cool Νέοι Τρόποι να Φορέσεις Τζιν

Οι διασημότητες γνωρίζουν τη δύναμη ενός υπέροχου τζιν. Από την Jennifer Lawrence που δεν αποχωρίζεται τα skinnie jeans έως την Gisele Bündchen που γνωρίζουμε την αδυναμία της στα mom jeans. Όλες ξέρουμε πως ένα τζιν σύνολο μπορεί αμέσως να μας κάνει μία σούπερ σταρ, αλλά το κόλπο είναι να βρείτε το σωστό τζιν που θα σας κάνει να φαίνεστε στυλάτη.

Τα τζιν είναι σαν τα μαγιό-ήρθαν για να φέρουν πολλαπλές επιλογές στην ντουλάπα μας.. Αλλά τι γίνεται με τις τάσεις; Λοιπόν, έχουμε ό,τι χρειάζεστε αυτήν τη σεζόν για να αναβαθμίσετε το street style look! Από ξεθωριασμένα κλασικά τζιν, μέχρι εντυπωσιακά στολισμένα, σκισμένα, στενά ή καμπάνα για τη άνοιξη 2017, κατέκλυσαν τα catwalks με το δροσερό στυλ τους.

Νέοι Τρόποι να φορέσεις τζιν

Ο Roberto Cavalli έπαιξε με διαφορετικά ξεβάμματα, δημιουργώντας ένα swirly οπτικό εφέ με 70s εμφάνιση.

Ο Dolce & Gabbana και άλλοι οι σχεδιαστές επέλεξαν υψηλής ραπτικής τζιν, στολισμένα και κεντημένα με πούλιες, κορδέλες, μαργαριτάρια και κοσμήματα που όλα μαζί συσσωρεύτηκαν σε ένα τζιν παντελόνι.

Alexander McQueen
DSquared

Η συλλογή του Alexander McQueen περιλαμβάνει τζιν ακριβώς-πάνω από τον αστράγαλο, με όμορφα floral και διακοσμητικά στοιχεία, ενώ τα τζιν του DSquared ήταν εντελώς σκισμένα σε οριζόντια θέση και στις δύο πλευρές, δημιουργώντας μια ωραία ισορροπία .

Saint Laurent
Gucci

Saint Laurent επέλεξε tomboy chic στυλ, στέλνοντας τα μοντέλα στο διάδρομο με απόλυτα ξεθωριασμένα boyfriend jeans και γυριστά ρεβέρ, ενώ ο Gucci παρουσίασε τζιν σε γραμμές της δεκαετίας του ’70 με ιδιόρρυθμα pantsuits.

Alexander Wang
Versus Versace

Ο Alexander Wang εμπνεύστηκε από τα 90’s με λευκά τζιν μπουφάν και παντελόνια. Και ο Versus Versace δημιούργησε ένα ιδιαίτερα τζιν look, που διαθέτει γιλέκο και μίνι φούστα με ξεφτισμένο στρίφωμα.

MARC JACOBS