32 Νυφικά Χτενίσματα 2017 που Θυμίζουν Πριγκίπισσες

Η επιλογή για το νυφικό φόρεμα θα μπορούσε να είναι όλο και πιο δύσκολο έργο, δεδομένης της ποικιλίας, αλλά το ίδιο συμβαίνει και στα νυφικά χτενίσματα. Όλες ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία της νύφης εκείνη την ημέρα και γιαυτό θα πρέπει να νιώθει όμορφη και να το δείχνει κιόλας.

Συμβουλή: Μην ακούτε πολλές γνώμες, σχετικά με το τι νυφικό χτένισμα ή μακιγιάζ θα επιλέξετε και κυρίως από άτομα που δεν σας γνωρίζουν πολύ καλά. Ο καθένας πάντα μιλάει με το προσωπικό του γούστο γιαυτό και συνήθως υπάρχει σύγκρουση απόψεων, που όχι μόνο θα σας μπερδέψει αλλά θα σας φέρει και εκνευρισμό. Αποφασίστε μόνες σας λοιπόν ή ζητήστε τη συμβουλή της κολλητής σας για παράδειγμα.

Παρακάτω θα δείτε μερικά νυφικά χτενίσματα 2017 που έχουμε συγκεντρώσει για την ημέρα του γάμου σας, με όμορφους κότσους, ανάλαφρα πιασίματα και πανέμορφα στολίδια, είτε με λουλούδια είτε με αξεσουάρ. Αν ψάχνετε ακόμα κάτι πιο φευγάτο τύπου μπόχο δείτε εδώ, αν θέλετε να αφήσετε κάτω τα μαλλιά σας δείτε εδώ. Για πιο αυστηρούς κότσους διαβάστε εδώ το άρθρο και ρομαντικές πλεξούδες ψαροκόκκαλο εδώ.

Νυφικά Χτενίσματα 2017

νυφικά χτενίσματα 2017 νυφικά χτενίσματα 2017νυφικά χτενίσματα 2017