Οι 5 τάσεις στα νυφικά το 2017 – Βρήκαμε τα 15 ωραιότερα

Και πριν καλά καλά προλάβουν να ολοκληρωθούν οι μεγάλες εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο άρχισε μια άλλη, πολύ εξειδικευμένη. Η νυφική εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη.

Υπέροχα νυφικά φορέματα για όσες το σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας από την άνοιξη και μετά, με την υπογραφή μεγάλων και μικρότερων οίκων, από πολυτελή υφάσματα, οργάντζες και δαντέλες κοντά, μακριά, με μανίκια ή χωρίς όλα τους όμως… μαγικά.

Οπως προκύπτει από τα σόου οι τάσεις που θα επικρατήσουν στα νυφικά της επόμενης σεζόν είναι τα εξής:

Οι 5 τάσεις στα νυφικά το 2017

Νυφικά με αέρινες φούστες

Στενά μπούστα συνδυασμένα με αέρινες φούστες από οργάντζα και τούλι που και στιλ δίνουν και κίνηση στο λουκ.

Ηοughton, Hayley Paige, Kelly Faetanini

Εξω οι ώμοι

Οι ώμοι έξω ήταν μόδα και το φετινό καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον στα νυφικά θα είναι και την ερχόμενη άνοιξη. Ρομαντικά αλλά και σέξι τόσο όσο ένας ώμος έξω μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει ένα νυφικό φόρεμα.

Kenneth Pool, Anne Barge, Maggie Sottero

3-D λουλούδια

Ενα διαφορετικό φλοράλ, 3 D,
Μιας και οι περισσότερες νύφες αποφεύγουν το χρώμα στο νυφικό τους καταφεύγουν στα 3D λουλούδια, τα οποία και στος ύφος προσθέτουν και μια… επιπλέον διάσταση δίνουν στο νυφικό. Λουλούδια στο γιακά, τα μανίκια, στη φούστα…

Inbal Dror, Lela Rose, Angel Sanchez

Νυφικά με αποσπώμενες φούστες

Και για να γίνει το… πριγκιπικό όνειρο πραγματικότητα και για να είναι βολικό. Τα νυφικά αυτά τα συνδυάζουν και τα δύο, αφού μια νύφη μπορεί να φορέσει τα νυφικά αυτά με την τεράστια φούστα για να πάει στην εκκλησία και στη συνέχει αφαιρόντας της, να παραμείνει με το νυφικό της στην πιο slim εκδοχή του.

Jim Hjelm, Monique Lhuillier, Amsale

Νυφικά με φαρδιά μανίκια

Προσθέτουν μια vintage νότα στο στιλ και κολακεύουν.

Matthew Christopher, Sarah Seven, Claire Pettibone

Εμείς πάντως ξεχωρίσαμε, ανεξαρτήτως τάσεων, 15 από τα ομορφότερα νυφικά που παρουσιάστηκαν στη Νυφική Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης:

NEW YORK, NY – OCTOBER 05: A model poses during the Marchesa Bridal Presentation at Canoe Studios on October 5, 2016 in New York City. (Photo by Thomas Concordia/Getty Images)
NEW YORK, NY – OCTOBER 05: A model poses during the Marchesa Bridal Presentation at Canoe Studios on October 5, 2016 in New York City. (Photo by Thomas Concordia/Getty Images)
Mandatory Credit: Photo by Andrew H. Walker/WWD/REX/Shutterstock (6118469dk)
Model on the catwalk
Galia Lahav show, Presentation, Fall 2017, New York Bridal Week, USA – 08 Oct 2016

Θέλεις τα Μαλλιά σου κάτω την Ημέρα του Γάμου σου; Δοκίμασε αυτά τα Looks