Αυτό το Καλοκαίρι Δώσε στο Μανικιούρ σου μια Μαγική Πινελιά

εντυπωσιακά νύχια καλοκαίρι 2017

Μπορεί αυτό που θα δεις να σου πάρει λίγο περισσότερο χρόνο στη υλοποίηση του μανικιούρ σου όμως το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε δικαιώσει.

Στην ουσία αυτό που χρειαζόμαστε όλες οι γυναίκες είναι να κάνουμε πάντα κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για την εμφάνισή μας. Με το μανικιούρ έχουμε τόσες πολλές επιλογές που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Δεν είναι λίγος ο καιρός λοιπόν που βλέπουμε όλο και περισσότερα μανικιούρ να έχουν βαμμένη την κάτω επιφάνεια των νυχιών. Μπορεί αυτό να το ξέρεις από παλιά με τα φημισμένα Louboutin nails, αλλά αυτό το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να το εφαρμόσεις με τον καλύτερο τρόπο…. γιατί το καλοκαίρι έχει υπέροχα και φανταχτερά χρώματα που μπορείς να εφαρμόσεις και να κάνεις τη διαφορά.

εντυπωσιακά νύχια καλοκαίρι 2017

Πως μπορείς να βάψεις την κάτω επιφάνεια των νυχιών.

Την περνάς με το μανό και καθαρίζεις με βαμβάκι και ασετόν τυλιγμένο πάνω σε ξυλάκι ή με όποιον άλλο τρόπο βολεύεσαι πχ στυλό με ασετόν.  Για να μην ταλαιπωρείσαι ιδιαίτερα μπορείς – πριν βάψεις με μανό τα νύχια από κάτω-  να καλύψεις το δέρμα με λάτεξ το οποίο θα αφαιρέσεις μετά.

εντυπωσιακά νύχια καλοκαίρι 2017

Το παρακάτω μανικιούρ που φυσικά βρήκαμε στο instagram είναι δημιουργημένο με τα μανό OPI Fiji άνοιξη καλοκαίρι 2017.