Η Hilfiger Denim Λανσάρει τη Συλλογή TOMMY JEANS 90’s Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017

Tommy Jeans Καλοκαίρι 2017

Στην καμπάνια Tommy Jeans πρωταγωνιστούν οι Lucky Blue Smith, Anwar Hadid και Sofia Richie

Το Tommy Hilfiger group, ανακοινώνει το λανσάρισμα της capsule συλλογής Tommy Jeans για την άνοιξη 2017 που αποτελεί μέρος της Hilfiger Denim συλλογής. Η Tommy Jeans επανασχεδιάζει εμβληματικά look από τη δεκαετία του 90 με το λογότυπο του brand να χρησιμοποιείται με τολμηρό τρόπο σε όλα τα αντρικά αλλά και γυναικεία look. Η συλλογή θα βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα από τις 18 Μαΐου 2017.

Η διαφημιστική καμπάνια Tommy Jeans περιλαμβάνει μοντέλα και social media influencers όπως ο Lucky Blue Smith, ο Anwar Hadid και η Sofia Richie. Ο Smith πρωταγωνιστούσε και στις προηγούμενες καμπάνιες για την άνοιξη και το φθινόπωρο 2016 μαζί με το μοντέλο Hailey Baldwin. Ο Anwar Hadid, αδελφός της Gigi και της Bella και η κόρη του Lionel Richie Sofia, φέρνουν μία φρέσκια ματιά στην καμπάνια. Η καμπάνια φωτογραφήθηκε στο Λος Άντζελες από τον Instagram influencer Bryant Eslava.

«Η capsule συλλογή Tommy Jeans αναμιγνύει την κληρονομιά των ‘90s και τα εμβληματικά στυλ από το αρχείο μας, με τη συναρπαστική ποπ κουλτούρα επηρεασμένα από το σήμερα,” δήλωσε ο Tommy Hilfiger. “Ο Lucky Blue Smith, ο Anwar Hadid και η Sofia Richie αντιπροσωπεύουν το νεανικό, επαναστατικό πνεύμα και αυτό το πνεύμα διαχέεται στην καρδιά της καμπάνιας ενώ φέρνουν ένα φρέσκο new edge στα κλασικά denim. Κοιτάζοντας πίσω σε αυτή την εποχή των 90’s θυμάμαι κάποιες υπέροχες αναμνήσεις –από τις πρώτες μας συνεργασίες με μουσικούς και celebrities- οι οποίες εκφράζουν το συνεχές πάθος μας για την εορτασμό της ποπ κουλτούρας».

Η συλλογή Tommy Jeans για την Άνοιξη 2017 παίζει με ξεπλυμένα παστέλ σε κόκκινες, λευκές και μπλε αποχρώσεις και αγκαλιάζει σχέδια εμπνευσμένα από την «κουλτούρα του δρόμου», με waistbands με αθλητικές επιρροές. Η γυναικεία συλλογή περιλαμβάνει κομμένα μπλουζάκια και μπλούζες, ζακέτες από παστέλ τζιν και τζιν σορτς, ενώ τα ανδρικά look διαθέτουν στοιχεία εμπνευσμένα από τα Americana denim essentials, όπως τζιν, σορτς και σακάκια.

Παγκόσμιοι influencers έχουν φωτογραφηθεί φορώντας Tommy Jeans, περιλαμβανομένων των Gigi και Bella Hadid, Zayn Malik, Suki και Immy Waterhouse, Jourdan Dunn, Caroline Vreeland και Nash Grier.

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετέχουν στη συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας τα #TommyJeans και @TommyHilfiger.

Tommy Jeans Καλοκαίρι 2017

Tommy Jeans Καλοκαίρι 2017Tommy Jeans Καλοκαίρι 2017Tommy Jeans Καλοκαίρι 2017Tommy Jeans Καλοκαίρι 2017Tommy Jeans Καλοκαίρι 2017