Εxtension Βλεφαριδων: 3+1 Λόγοι να τις Δοκιμάσεις

Συμβαίνει στις περισσότερους από εμάς μόλις να έχουμε καθαρίσει το πρόσωπο μας και μετά από λίγο υπολείμματα από την αγαπημένη μας μάσκαρα να έχουν μουτζουρώσει πάλι το πρόσωπό μας.

Εxtension Βλεφαριδων Πλεονεκτήματα

Ένα πλεονέκτημα λοιπόν είναι αυτό. Τέλος στις μουτζούρες όπως συμβαίνει με τα περισσότερα προϊόντα και ακόμη ο κίνδυνος να τρέξει η μάσκαρα κατά τη διάρκεια της ημέρας όντας βαμμένες, είναι μηδενικός. άφοβα μπορείτε να κάνετε ένα πρωινό, είτε βραδινό μακιγιάζ χωρίς να φοβάστε αν θα τρέξει.

Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι το πρωί που ξυπνάμε. Είναι πολυτέλεια να σηκώνεσαι απ’το κρεβάτι σου, να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να έχεις πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες.

Φυσικά και η πρωινή προετοιμασία μειώνεται κατά τουλάχιστον δέκα λεπτά και λαμβάνοντας υπόψη ότι αγαπάμε την φυσική εμφάνιση, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να προσθέσετε εκτός από μια βαθιά ενυδατική κρέμα, ένα Lip glos για τα χείλη και τo ρουζ.

Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα των Εxtension Βλεφαριδων είναι όταν γυρίζουμε σπίτι μας τα ξημερώματα και κλείνουν τα μάτια από τα νύστα. Αναγκαστικά πρέπει να καθαρίσουμε με λεπτομέρεια την μάσκαρα που δεν είναι έυκολο να αφαιρεθεί, ειδικά αν είναι αδιάβροχη. Πόσες φορές κοιμηθήκαμε βαμμένες γιατί βαρεθήκαμε και μόνο στην ιδέα.