Πρώτο ραντεβού; Έτσι πρέπει να βαφτείς!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που αρχίζουμε να φλερτάρουμε περισσότερο και έχουμε γενικότερα περισσότερη διάθεση να τολμήσουμε νέες τάσεις στη μόδα και το μακιγιάζ. Αυτό όμως που αλλάζει είναι ότι οι επιλογές μας είναι πιο διακριτικές και ελαφριές για να μην ζεσταινόμαστε, να μην επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας αλλά και να δείχνουμε super φυσικές. Το πρώτο ραντεβού πρέπει να είναι άνετο απλό και όχι με φορτωμένο styling ή μακιγιάζ. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιά tips μακιγιάζ πρέπει να έχεις στο μυαλό σου αν θες να τον εντυπωσιάσεις.

telio-kalokerino-makigiaz-gia-proto-rantevou

Αν διαθέτεις σταρένια ή αρκετά σκούρα επιδερμίδα, τότε μπορείς να κάνεις λίγο πιο σκούρο μακιγιάζ χωρίς να θεωρείται too much. Διάλεξε τη ροζ ή κόκκινη απόχρωση κραγιόν που δείχνει γήινη πάνω σου και προτίμησε σκούρο βερικοκί ρουζ. Η μάσκαρα και λίγο μολύβι αρκούν για το μακιγιάζ ματιών.

telio-kalokerino-makigiaz-gia-proto-rantevou4

Έχουμε πει πολλές φορές ότι οι άντρες εκτιμούν τη φυσική ομορφιά και το πολύ ελαφρύ μακιγιάζ. Επένδυσε στο αψεγάδιαστο δέρμα με λίγο foundation και κονσίλερ για τους μαύρους κύκλους και τα στίγματα. Πρόσθεσε shimmer για να δείχνεις λαμπερή και αρκετό lip gloss με μυρωδιά φρούτου.

telio-kalokerino-makigiaz-gia-proto-rantevou2

Το θέμα δεν είναι να βαφόμαστε με βάση το τί αρέσει στους άντρες, αλλά με αυτό που μας κάνει να νιώθουμε ο εαυτός μας. Ας πούμε, ένα μωβ παστέλ κραγιόν είναι μία από τις πιο hot τάσεις αυτή της χρονιάς και ακόμα περισσότερο σε κραγιόν. Το μόνο έξτρα καλλυντικό που θα χρειαστείς είναι η μάσκαρα.

telio-kalokerino-makigiaz-gia-proto-rantevou3

Αν θες να δώσεις ένταση στα μάτια σου, μην το παρακάνεις. Απόφυγε το μαύρο smokey eye που είναι ούτως ή άλλως αρκετά βαρύ. Άφησε φυσικά τα χείλη σου με μία nude απόχρωση και χρησιμοποίησε γκρι σκιά στο καπάκι του ματιού κυρίως.

telio-kalokerino-makigiaz-gia-proto-rantevou1

Όσο πιο μαυρισμένη είναι μία επιδερμίδα, τόσο περισσότερο της ταιριάζει το κοραλί κραγιόν. Τόνισε τα μάγουλά σου με λίγο ρουζ και βάζε πάντα μάσκαρα για sexy βλέμμα.